Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

VATANDAN PC ALDIM SORULARIM VAR

Başka pc felan yok mu windows usbsi hazırlarsın. Veya arkadaşında felan varsa. Bazen format atmaya da ihtiyaç oluyor hem elinde bulunmuş olur
  2. HamsiKraker

Alınır mı? vatan pc. RX 6600

İnventus güvenilir firma. Daha önce kasa aldım kablolaması harikaydi.
  3. HamsiKraker

PC satın almak heves mi?

Bence de bir heves. Bende hikayeli oyunlar oynamıyorum. Lol csgo valorant gta5 online tarzı online oyunlar oynuyorum. Arkadaşlarım olmayınca giresim gelmiyor. Hikayeli oyunlarda beni sıkıyor. Zaten 20kya kasa alırsan 5 sene her oyunu kasmadan oynarsın. Boşa bütçeyi zorlayıp 30k vermeye gerek yok...
  4. HamsiKraker

Bu takas mantıklımı sizce ediyimmi

İlginç geldi bariz şekilde daha güçlü bilgisayarı neden daha alt seviye bilgisayarla takaslasın ki
  5. HamsiKraker

Bu takas mantıklımı sizce ediyimmi

başa baş mı takas para verecek misin?
  6. HamsiKraker

Gaming gen tr oyun hediyesi nasıl alırım

Hangi oyun? Kampanyayı atar mısınız
  7. HamsiKraker

Gaming gen tr güvenilir mi?

yok şanslı diyebilirsiniz. azınlığı değil çoğunluğu dikkate alınız
  8. HamsiKraker

Gaming gen tr güvenilir mi?

Bu sistemlerin hepsi hazır bulunmuyor. Parçaları bulunuyor. Parçalar takıp birleştiriliyor. Daha sonra test ediliyor windows yükleme driver felan. 1 haftayı buluyor . Bütün firmalarda genelde 1 hafta
  9. HamsiKraker

1050 TI Sistem İş Görür Mü ?

Eski parçalar piyasada sıfır satan kalmamış. Gitmiş sıfır fiyatı şudur diye yazmış. 1050ti'ı kim 4.8k verip alacak. 8 yıllık anakarta 2.2k demiş. Madem bu kadar paran var sıfır sistemlere yönelmenj tavsiye ederim. İkinci el alacaksanda bulunduğun şehri vs söyle ona göre bakalım. Bu sistem tam...
  10. HamsiKraker

Bu sistemi 2 ay önce 16k ya almıştım hata mı yapmışım?

Sürekli kıyaslama hocam. Bilgisayarın var kullanıyorsun bak 2 aydır. Bu bilgisayari şimdi aynı fiyata almış olsaydın kârlı mı olacaktın sanki. Sonuçta sen 2 ay boyunca kullanmışsın eğlenmişsin.
  11. HamsiKraker

Almışsın zaten sistemi. İster pahalı ister ucuz olsun sürekli düşünüp keyfini kaçırma. Fiyatta iyi zaten. Sadece vade farkı çokmuş.
  12. HamsiKraker

taksitle 18k değil miydi bu sistem?
  13. HamsiKraker

Linkteki sistem alınır mı?

Aklımda iyi marka diye kalmış hocam.
  14. HamsiKraker

Linkteki sistem alınır mı?

Hocam mld'lerin sağlığı hızlı düşüyor vs deniyordu bu forumda da konusu açılmıştı. Ben olsam kingston 1tb ile değiştirirdim. Hem zaten 500gb oyunlar programlar vs için yetersiz geliyor hemde daha güvenilir bir marka olsun diye. Onun haricinde güzel sistem.
  15. HamsiKraker

4070 + intel İ5 12400f li sistem sizce uygun mu?

https://www.gaming.gen.tr/urun/307885/enzo-4070-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4070-oc-12gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ i5 12400f ve rtx4070 li sistem 33k. Aşağı yukarı benzer özellikte ve aradaki fiyat farkına bak. Sen bak sen karar ver ucuz mu pahalı mı. Kargoya...
  16. HamsiKraker

Ryzen 5 5600g Rtx 2060 Super

bence rtx3060
  17. HamsiKraker

bu sistem 16.824 TL değer mi?

yok sıfır sistem 1679487111 3060'lı sisteme de kalitesiz psu almak istemediğimden bu sistemi bulmuştum
  18. HamsiKraker

bu sistem 16.824 TL değer mi?

Benim attığım sisteme yorumunuz nedir hocam
Top Bottom