Arama sonuçları: *

1. Handle

pc kaç sene daha gider

Arkadaşların dediği gibi al 5600 ü tak keyfine bak fazlasına da anladığım kadarıyla gerek yok işini uzun süreler görür sıkıntı etme ileride bi ekran kartı takarsın 3 sene sonra devam edersin 5600 çok güzel bir işlemci bide bitane kule tipi soğutuc aldın mı tadından yenmez şimdilik bu ikisi...
  2. Handle

Beyaz setup kurmanın dezavantajları neler ?

Bence boş iş çok paran varsa koymazsa sana o zaman zevke göre değişir yoksa boş yere kasma kendini normal siyah diz gitsin naçizane tavsiyem
  3. Handle

Çözüldü✓ Rx 6600 + r5 5600 sistem iyi midir?

Tamam reis yaşın büyükmüş ikna oldum ama kafayıda biraz büyütmen lazım
  4. Handle

Boşver sen diceğini dedin adam aynı üslupla takılıyor
  5. Handle

@stiga05fx Hocam fazla kasma yaş Max 13
  6. Handle

15 BİN TL YE BU SİSTEM İYİ Mİ?

Aşağıda kocaman konu aç yazıyor mübarek görmüyor musun
  7. Handle

Böyle bir sistem topladım

Discord levon2078
  8. Handle

Hocam monitörde var işin içinde her ay 2 k taksit ödeyebilirim 10 aya kadar olur ama bişey daha var bir bursa başvurdum en fazla 15 gün içinde belki de yarın bilmiyorum açıklanacak büyük ihtimalle olumlu sonuçlanır 10 ay boyunca 2k yatacak öyle olursa 4 k ya kadar çıkar bide şey var burs...
  9. Handle

Maximum var ama limit 2k annemin kartı maaşı yok yükseltemezmiyim babamın var ama o dolu şuanda 1710425410 Ya da parça parça sitelerden taksitle alsak daha ucuza gelir mi çok vade farkı koymuşlar ya bide vatan sistemi ne kadar pahalıya satıyor bu düzeylerde bir sistemi bi tık düşüğüde olur hard...
  10. Handle

Hocam ben sistemi de taksitle almak istiyorum hiç vade farkı koymayan ya da çok az koyan bir firma var mı game garajdaki bu sistem çok güzel onlar taksitde ne yapıyor
  11. Handle

Peşin fiyatına taksit yapan site var mı arkadaşlar sinerjiye game garaj İncehesap vs. hangileri yapıyor
  12. Handle

Güzel sisteme benziyor hocam Hocam bu işlemci 5500 den iyi mi 1710273610 Hocam pek anlamıyorum ikinci ele nasıl güne bilirim ki üstelik aldığım malzemeyi test edebilecek bir bilgisayarım bile Yok 1710273872...
  13. Handle

B550 m k
  14. Handle

Bu kadar mı ? neyi olmamış onu da söyleseydiniz
  15. Handle

Sistem nasıl arkadaşlar kimse bişey yazmıyor
  16. Handle

Laptop alacaktım vaz geçtim taşıma ihtiyacım ayda yılda bir olacak sırf onun için gidip ömrü kısa bir bilgisayar almak istemiyorum böyle bişey topladım hazır sistemede açığım bu fiyatları çok geçmesin daha iyisi olurda neden olmasın İşlemci 2960₺ Ekran kartı 9665₺ Ram 1444₺ Anakart...
  17. Handle

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?

Yaşamazsın ekran kartının soğutması gayet iyi hazır sistemler dengeli hazırlanıyor kafan rahst olsun
  18. Handle

https://www.akakce.com/c/?s=1&v=10402&p=393944493&c=21681&g=497937672&f=%2Fr%2F%3Fpr%3D393944493%26vd%3D10402%26pg%3D497937672
  19. Handle

https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-238-05ms-165-hz-hdmidisplay-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitr-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=GTI+Bili%c5%9fim&url_src=and-product-detail Ben yıllardır buna bakıyorum nasib olur belki bi gün bu fiyata bir sürü monitör var ama Legion...
  20. Handle

Yapmaz yapacak olsa böyle bir hazır sistem hazırlamaz zaten sinerji 13400f bile rahatlıkla besliyor 4070ti ı
Top Bottom