Arama sonuçları: *

1. H

Selamlar sistem aldım bir kaç kişiye sordm iyi dediler sizdende yorum bekliyorum

Kazıklamış oldukları şey ne peki yani açıklar mısın
  2. H

Selamlar sistem aldım bir kaç kişiye sordm iyi dediler sizdende yorum bekliyorum

Tek fanli model değil dual model şuanki dual 3060 12 GB v2 fiyatı 9000 9500 arası
  3. H

Peki böyle bir sistemin şuan ki piyasa ederi nedir sizin için
  4. H

Teşekkür ederim ilgi alakanız için pahalı da olsa şey de olsa aldık artık bir kere geçmiş olsun diyelim 1631125589 Çok mu pahalı monitör dahil bir sistem için
  5. H

Doğrudur o an soracak bir iki arkadaşım vardı onlara sorduğum da sistemin iyi olduğunu söylediler bende aldım buraya yazmak hiç aklıma gelmedi
  6. H

Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör monitörum bu
  7. H

Evet yakın sadece işlemci nesli düşük birde ssd okuma hızları ya dediğim gibi çok anlamıyorum parçalardan bugün gittim topladı anlaştık satın aldım
  8. H

Monitörude eklediğimiz zaman benim sistemim ile aynı fiyata geliyor ve toplayan kişide dahil pek çok yerde AMD nin ilk 1 sene güzel bir performans verdiğini sonrasında bir düşüş yaşadığı yönünde yorumlar duyduğum için intel bir sistem tercih ettim
  9. H

Dediğim gibi çok bilgim yok sistem ile alakalı benim sorabilecegim bir kaç kişi vardı sorduktan sonra başka sitelerde aynı ürünleri topladığım da dediğim rakamlar çıkıyordu 1631124921 Peki daha ucuza nasıl bir sistem alabilirdim bu özelliklere yakın veya üstünde birsey olabilirmiydi 1631124996...
  10. H

Toplayan kişi bana bunun daha iyi olabileceğini söyledi ve zaten incehesaptan da dediğiniz özellikteki bir pc yi 13k gibi bir fiyata satılıyordu
  11. H

Monitör dahil bir sistem aldım internetten hesapladigimda 17 18k yi buluyordu bende direkt aldım
Top Bottom