Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

4070 hazır sistem önerisi yapabilir misiniz

4060 ti da olur 16 gb versiyonu olandan bütçe 30
  2. Hard Kapitalizim

4070 hazır sistem önerisi yapabilir misiniz

Merhaba 4070 hazır sistem önerebilir misiniz link atmanız ile hemen alacağım
  3. Hard Kapitalizim

2k, 4k oyunculuğa gerek var mı?

dead by daylight oynarken mikro takılmalar yaşıyorum nasıl düzeltirim bilen varmı içinizde
  4. Hard Kapitalizim

benim aldığım sistem buydu 2k şimdiki bildiklerimi o zaman için bilseydim mutlaka 4k alirdim
  5. Hard Kapitalizim

Bak dostum ben 2k sistem aldım gözüm 4 k da kaldı kesinlikle oyunlarda çözünürlük önemli ayrıca göz zevki diye bir şey var bir işe başlarken sonuçta şunun için başladım falan der de başlar insanlar sen şimdi ilk başta yüksek çözünürlük için başladığın bir işe 1080 p alıp geçersen pişman olursun...
  6. Hard Kapitalizim

20 Bin TL sistem varmı arkadaşlar?

Arkadaşlar oyun oynayancak sadece
  7. Hard Kapitalizim

20 Bin TL sistem varmı arkadaşlar?

Bütçem maksimum bu kadar yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  8. Hard Kapitalizim

18.191 tl sistem topladım nasıl sizce?

Ankara da oturuyor musunuz yoksa başka bir il mi benim sistemi alabilirsiniz isterseniz yigeninize
  9. Hard Kapitalizim

20 25k butce var hazir sistem veya toplama pc onerir msiiniz

Peki anladım Ankara da oturuyor iseniz demiştim satma fikrini ama sorun değil iyi akşamlar
  10. Hard Kapitalizim

18.191 tl sistem topladım nasıl sizce?

Hocam almadan önce sorayım isterseniz benim sistemi satiyim size bendeki kart 6750 XT mesh MSI
  11. Hard Kapitalizim

20 25k butce var hazir sistem veya toplama pc onerir msiiniz

Hocam bende daha iyisi var isterseniz size satiyim ben oynamıyorum artık sistem bu 1698865326 Öyle 25 falan da istemiyorum 16.999 TL ye aldım size 17.500 e veriyim veya aldığım fiyatan
  12. Hard Kapitalizim

Deliriyorum (15-17K Sistem Önerisi) EKRAN KARTSIZ (İlerde RTX 3060 Tİ alıcam)

Anladım iyi fiyatı aslında o yüzden dedim iyi akşamlar
  13. Hard Kapitalizim

Sistem bu 1698864669 Cevap yokmu hocam garantisi falan diye dert ediyor iseniz garantisi falan devam ediyor rahat olun
  14. Hard Kapitalizim

Bende hocam 2 k sistem var 16.999 TL ye hemde donanım arşivinin ben artık oynamıyorum isterseniz size satayım aynı fiyata
  15. Hard Kapitalizim

Sizce bu kasadan bu kasaya montaj olur mu?

Bu resim çok şey anlatıyor
Top Bottom