Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ Rtx 2060 için r5 5500 iyi midir?

r5 5500 gayet yeterlidir am4 soket anakartın için uygundur
  2. H

Beklenen Hazır Sistemler

Evet benimde 1 ay içerisinde sistem almam gerekiyor, işim dolayısıyla pek takip etme şansım olmadı, eğer takipte olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum
  3. H

5500 TL Aşmayacak Sistem Tavsiyesi

Sizlerede ayrı ayrı teşekkür ederiz hocam sağolun şimdi arkadaşa gösteriyorum sistemleri hangisini isterse onu alacağız
  4. H

hocam emeğinize yüreğinize sağlık çok sağolun
  5. H

Arkadaşlar merhabalar, çok yakın asker bir dostum için bilgisayar alacağız, https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-3a-1650/ ram 16 yapıp, ssd 480 yapıp , anakart b450 yapınca 5700 tl oluyor, 5500 TL bütçeye alınabilecek en iyi toplama sistemi bulmamıza yardımcı olursanız sevinirim.
  6. H

DA-MD2 aynı kalitede bir sistem öneriniz

pardon dostum yanlış anlaşılma olmuş
  7. H

DA-MD2 aynı kalitede bir sistem öneriniz

da-4 güzel değil mi vallahi çok şakacısınız, da-4 kalite f/p, hiçbir parçasından kırpılmamış bir sistem
  8. H

DA sistem 4 ile ilgili soru

hayırlı olsun bende çok mutlu oldum faydamız olduysa ne mutlu :)
  9. H

DA sistem 4 ile ilgili soru

Mail kutunuzu kontrol edin itopya güncel değil UPS den mail geliyor spam kutusuna kadar bakmanızda fayda var. Ben 24/11 sipariş verenlerdein daha bugün kargoya vermişler mailden gördüm
  10. H

Donanım Arşivi Sistem 4

istanbulda mısınız hocam bende 24 ünde sipariş verenlerdenim daha anca bugün kargoya verdiler rgb kontrolcü varmış kasada hocam onu yakın çekim fotoğrafları atar mısınız 1607363245 ve hayırlı olsun güle güle kullanın
  11. H

Da 4 sistem aldım ilk yapacağım

freedos değil mi zaten kur windowsu sonra bios güncellersin
  12. H

DA-4 Hala kargoya verilmedi

ben 24/11/2020 de sipariş verdim da-4 daha benimki bile kargoya verilmedi biraz sabır gerekiyor. Çam sakızı çoban armağanı hediyesi ile birlikte gelecek (Resim Alıntı @Abdullah Hacıgül)
  13. H

PC TOPLADIKTAN SONRA WINDOWS KURULUMU

evet yeterli olacaktır zaten akabinde kurulum ekranı karşınıza çıkacaktır
  14. H

5000/6000 TL Pc önerisi dolar 8.04

Dolar 8.04 değil an itibariyle 7,82, vatandan alacaksan elini çabuk tutmalısın KDV indirimleri var 29 Kasım'da son bulacakmış. İntel sistem yapacaksan pişman olmazsın hemde kargo vs. beklemeden hemen tak çalıştır kullanıma başlarsın.
  15. H

VATAN KDV İNDİRİMLERİ 5000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

overclock yapmayacağım sadece d.o.c.p ram 3200 yapıp, asus optimal moduna çekip kullanırım diye düşündüm cooler master kötü mü ? 80+ eksik diye görmüştüm sadece
  16. H

VATAN KDV İNDİRİMLERİ 5000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

VATANDAN KDV İNDİRİMLERİ BİTMEDEN 5000 TL CİVARI SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM, YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ
Top Bottom