3060 lı sistem yeterli olur hocam onlara bakın bence
1751194828
yav kardeşim buraya yazıyorsan konuyla ilgili yazman gerekiyor öyle boş boş dalga geçip durma vasıfsız
1080p monitörüm var hocam bi sistem toplamayı düşünüyorum 1080p 5060ti 16 gb fazlamı gelir 5060 8gb mı alsam uygun fiyatlı 4060 mı tercih etsem yardımcı olursanız sevinirim
hocam hazır konu açılmışken kulaklıkta bunların yanına alıyorum çokda pahalı istemiyorum 2 si arasında kaldı biri daha bütçeyi zorlar gibi biri atk mercury biri cloud 3 wireless cloud 3 daha bütçeyi zorluyor sen ne diyosun
hocam arc almam gibi ya çok önyargım var bu fiyata bu diyebilirsiniz ama bi 5 10 daha koyarım 5060 ti alırım gibi
1747572342
hocam 5060 ti 16 gb ın şuan ddr5 sistemle en fp nekadara toplayabiliriz
en fazla 35 k olabilir monitör klavye mouse gibi etmenler var sadece pc yi yenilicem nvidia hastasıyım ama o fiyatlara daha iyi bir amd varsa alabilirim yardımcı olurdanız sevinirim
hocam gainward de sıcaklık sorunları var diyolar 5000 serilerinde bu hata giderildimi bilmiyorum ama onun yerine palit gibi tercih edebilirsin tabi bütçen varsa ben şahsi olarak gainward sevmiyorum
ram aldım anakart a520 a pro alıcam yanınada 5600 alıcam acaba yüzde kaç veya darboğaz sıkıntısı çekermiyim çünkü yeni ekran kartı alıcak kadar param yok malum keran kartları çok pahalı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
hocam bana kalırsa 5070 yeni çıktı sorunları olabilir bence beklesin veya 4080 süper de tercih edilebilir ben beklemek taraftarıydım playstationda 5 dede aynı mevzu olmuştu