Arama sonuçları: *

1. Joe Goldberg

Yazlık için PC ekipmanlar dahil , 10-20 bin arası bütçe ama oyunları rahatlıkla kaldırsın

3060 lı sistem yeterli olur hocam onlara bakın bence 1751194828 yav kardeşim buraya yazıyorsan konuyla ilgili yazman gerekiyor öyle boş boş dalga geçip durma vasıfsız
  2. Joe Goldberg

1080p için sistem oturaklı mı?

takma hocam heryerde var bunlar :peepokalp:
  3. Joe Goldberg

1080p için sistem oturaklı mı?

hocam onlara çok da takılma akıl yoksunu kişiler kale alıncak adam değiller
  4. Joe Goldberg

Çözüldü✓ Gereksizdi

fp olucak diyorlar hocam 5000 serisine göre
  5. Joe Goldberg

30k ya sistem lazım sistem bileşenleri

hocam intel yerine amd yapsakta olur değilmi
  6. Joe Goldberg

Yeni sistem mi almalıyım ?

1080p monitörüm var hocam bi sistem toplamayı düşünüyorum 1080p 5060ti 16 gb fazlamı gelir 5060 8gb mı alsam uygun fiyatlı 4060 mı tercih etsem yardımcı olursanız sevinirim
  7. Joe Goldberg

tamamdır hocam sağolun 1747575679 anladım hocam deri ped de yazın çok terletir diye biraz endişelenmedim diyemem
  8. Joe Goldberg

hocam hazır konu açılmışken kulaklıkta bunların yanına alıyorum çokda pahalı istemiyorum 2 si arasında kaldı biri daha bütçeyi zorlar gibi biri atk mercury biri cloud 3 wireless cloud 3 daha bütçeyi zorluyor sen ne diyosun
  9. Joe Goldberg

hocam arc almam gibi ya çok önyargım var bu fiyata bu diyebilirsiniz ama bi 5 10 daha koyarım 5060 ti alırım gibi 1747572342 hocam 5060 ti 16 gb ın şuan ddr5 sistemle en fp nekadara toplayabiliriz
  10. Joe Goldberg

hocam kasam var ama 1 fanı çalışmıyo değiştirmeyi düşünüyorum psu 550watt everest marka
  11. Joe Goldberg

en fazla 35 k olabilir monitör klavye mouse gibi etmenler var sadece pc yi yenilicem nvidia hastasıyım ama o fiyatlara daha iyi bir amd varsa alabilirim yardımcı olurdanız sevinirim
  12. Joe Goldberg

RTX5060 Ti Sistem Toplama

hocam gainward de sıcaklık sorunları var diyolar 5000 serilerinde bu hata giderildimi bilmiyorum ama onun yerine palit gibi tercih edebilirsin tabi bütçen varsa ben şahsi olarak gainward sevmiyorum
  13. Joe Goldberg

Sistem yavaş yavaş topluyorum 1060 6gb ile 5600 çok darboğaz yapar mı

ram aldım anakart a520 a pro alıcam yanınada 5600 alıcam acaba yüzde kaç veya darboğaz sıkıntısı çekermiyim çünkü yeni ekran kartı alıcak kadar param yok malum keran kartları çok pahalı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  14. Joe Goldberg

Her şey Dahil Sistem Toplama

hocam bana kalırsa 5070 yeni çıktı sorunları olabilir bence beklesin veya 4080 süper de tercih edilebilir ben beklemek taraftarıydım playstationda 5 dede aynı mevzu olmuştu
  15. Joe Goldberg

55K BÜTÇE İLE SİSTEM DİZMEK !!!

4070 süper stok yok gelince hanerleşiriz
  16. Joe Goldberg

piayasa artmış :confused:
  17. Joe Goldberg

olm bu fiyatlar ne 1 2 ay önce baktım 49 k ya 4070 süper sıvı soğtuculu toplanıyodu nolmuş piayasa aprdon kral ya 4070 alacan mecbur
  18. Joe Goldberg

kral 55kvar param dedin ya
  19. Joe Goldberg

al 4070 süper kafan rahat olsun 32 gb ram tertemiz
  20. Joe Goldberg

o fiyatlara 4070 süper bulursun valla ben senin yerinde olsam para koyamıyosam 4070 süperi alır geçerim akvaryum kasa üf
Geri