Arama sonuçları: *

1. Jroxy

R5 1600 AF VS R3 3100 HANGISI DAHA IYI OLUR

3 3100 daha iyidir.
  2. Jroxy

Bu sistem nasıl sizce?

İleride 2. El veya fiyatlar düşerse 0 alacağım daha çok var ama.
  3. Jroxy

Bu sistem nasıl sizce?

Dolar hep artıyor ki. Yapacak bir şey yok bunla idare edeceğim.
  4. Jroxy

Bu sistem nasıl sizce?

Şuanki durumda ekran kartı alamam ileride almayı düşünüyorum fiyatlar düzelirse.
  5. Jroxy

Bu sistem nasıl sizce?

Evet öyle yapacağım suanlık bunla idare edebilirim zaten Valorant Hoi4 falan oynuyorum. RAM'leri de gaming gecesinden almıştım. Suanlık işlemci power ve soğutucu almadım. Cumayı bekliyorum.
  6. Jroxy

Bu sistem nasıl sizce?

Kasayı aldım çoktan ikisine de baktım ama bu daha çok hoşuma gitti. Powera bakayım alabilirsem alırım onu.
  7. Jroxy

Bu sistem nasıl sizce?

Elimdeki ssd var bende ileride m2 alıcam suanlık bütçem yok.
  8. Jroxy

Bu sistem nasıl sizce?

İşlemci: RYZEN 5 3600 FİYAT: 1742 TL Ekran Kartı: GTX 660 --------------------------------------------------------------------- Anakart: ASUS PRIME B450M-K II FİYAT: 599TL --------------------------------------------------------------------- Kasa: Dark Maxima V12 FİYAT:616 TL...
  9. Jroxy

Çözüldü✓ .

SSD yerine https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-patriot-120-gb-burst-pbu120gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,444021937.html RAM'leri İnce hesap gaming gecesinden daha ucuza alabilirsin. Aynı marka olmaz ama. Bildiklerim bu kadar.
  10. Jroxy

Ekran kartsız sistem önerisi

Ekran kartını ileride değiştireceğim şuan GTX660 ilerisi için bir sistem olursa iyi olur. 1622475307
  11. Jroxy

Ekran kartsız sistem önerisi

İşlemci: M.2 SSD: Anakart: Kasa: RAM: Power: Elimde ekran kartı var o yüzden ekran kartsız Önerilerinizi bekliyorum bütçe 4000TL.
  12. Jroxy

24k rtx 3070 li monitor dahil bi sistem almak istiyorum yardım lütfen

Arkadaş da ekran kartının nerdeyse 24k olduğunu atmış. Kısaca bu zamanda toplanmaz demiş.
  13. Jroxy

pc fiyatları ne zaman düzelir ?

2022'Ye kadar düzelmesi beklenmiyor sanırım.
  14. Jroxy

Bilgisayar toplamaya hangi parçalardan başlanır ?

Patriot SSD iyidir ama sistem hakkında bilgim yok. Dediğin gibi Sandisk kronik sorunlu.
  15. Jroxy

2. El Sistem Önerisi

Alttaki yükseltmelere daha yatkın gibi
  16. Jroxy

5000 TL Sistem tavsiyesi

Bütçem 5000 Tl üstüne çok aşmadan çıkabilirim. Monitör dahil olmayan sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Şuan almayacağım Mayıs - Haziran gibi almayı düşünüyorum. Bir de sizce bu zamanlardan indirimleri kovalayıp ram'i kasayı falan alayım mı yoksa hepsini toplu mu alayım?
  17. Jroxy

Bu fiyata alınır mı foto koydum

i5 1.nesil sanırım alınmaz.
  18. Jroxy

aşağıdaki sistemden ne kesersem sıvı soğutucu alabilirim?

Ramleri rgbsiz tercih edebilirsin.
Top Bottom