Arama sonuçları: *

1. Kıvanç🖱️

Fikrinize ihtiyacım var bilgisi olan yazabilirse sevnirim

5700x3d mantıklı değil artık günümüzde. 7500F ya da 7600 DDR5 geçebilirsin. Ya da DDR5 için erken/o kadar param yok dersen de 5800x3D almanı öneririm minimum. Ekran kartı için ise temiz 2. el bakmak her zaman daha kârlıdır. Güzel denk gelirse kralsın.
  2. Kıvanç🖱️

RTX4060 İNTEL İ512400F PC ALINIR MI ?

Aşşşşırı pahalı. 36k'ya 4070'li 4070 S'li falan hazır sistemler oluyor.
  3. Kıvanç🖱️

TOPLAMA PC YÜKSELTME

Bütçeye göre değişir tabii. Bütçen varsa komple sistemini satıp, yenilemek daha mantıklı bana kalırsa.
  4. Kıvanç🖱️

DDR5 SİSTEM TOPLAMA HAKKINDA

Hocam sonsuza kadar beklemek gerekir bu mantıkla. Sana ne zaman lazım o önemli. Bir de hangi amaçla kullanılacak oyun, render vs? Oyun ise hangi oyunlar oynanacak tüm bunlar işlemci seçimi için kritik şeyler.
  5. Kıvanç🖱️

Pc parçalarını seçtim eğer başka parça tavsiye varsa alirim

12500₺'ye 7800x3D varken 11600₺'ye 5800x3D alınmaz. Aldığın anakart AM5 uyumlu ama işlemcin AM4 uyumsuz zaten... Arctic soğutucular indirimdeydi 3500-4000₺ civarına Arctic 360mm almak bence daha mantıklı MSI yerine.
  6. Kıvanç🖱️

Sistemi yükseltmelimiyim yeni mi almalıyım

Render vs için olabilir. Oyun için 5800X3D daha iyi
  7. Kıvanç🖱️

Sistemi yükseltmelimiyim yeni mi almalıyım

Al bi 5800x3D devam et hayatına bence.
  8. Kıvanç🖱️

Yeni masaüstü bilgisayarı aldım. Görüşlerinizi alabilir miyim?

SSD Gen 4 5000+ hızlarda bir şey olsa ve işlemci soğutucu adam akıllı bişey olsa tadından yinmezdi. Böyle de idare eder. Güle güle kullan, iş yapar.
  9. Kıvanç🖱️

letgodaki büyük dolandırıcılık dikkat edin

Bunlar standart artık yaa hâlâ daha yiyen kaldı mı acaba?
  10. Kıvanç🖱️

Bu Paraya RTX 4060 Sistem Mantıklı mı?

Yok canım alınmaz saçmalama aşırı pahalı kral
  11. Kıvanç🖱️

Bilgisayarım kaç sene idare eder?

Daha 3-4 yıl gider yaa ne bu acele :p
  12. Kıvanç🖱️

topladığım sistem alınır mı? bütçe 50K (min 4 yıl kullanacağım)

R7 7700 8700₺ 4060Tİ yerine 4070, 4070 S, 4070 Ti S,4080 gibi bir tercih daha iyi olur Bitfenix Cube 360 Sıvı Soğutucu 3300₺ 2K monitör Biraz daha bütçe varsa tavsiyem bunun gibi bir şey olurdu. Hem ileriye dönük daha iyi olur hem de 1080P yerine 2K oynarsın. Hem de bu 4 yıl içinde daha geç eskir.
  13. Kıvanç🖱️

VOK Hazır Sistem Beyaz Alınır mı?

Yok hocam valla rengine göre bir incelemem olmadı hiç :rolleyes:
  14. Kıvanç🖱️

VOK Hazır Sistem Beyaz Alınır mı?

2K için pek uygun değil. Parçaları satabilirsin kutulu yollanıyor hepsi eğer kurulu istemezsen. Ama piyasalar durgun olduğu için normalde satacağından daha geç sürede satılır. Paraya sıkışacaksan tavsiye etmem yani. Bir de kasa sistem için biraz pahalı
  15. Kıvanç🖱️

R7 5700x rtx 3080 ikinci el sistem alınır mı?

Fiyatı bana fazla geldi biraz. Gerçi parça kalitesi gayet iyi. Sadece ekran kartının 3 yıllık olması soru işareti. Mining yapıldı mı yapıldıysa hangi şartlarda yapıldı vs gibi.. 25k'lara doğru indirmeye çalış hocam 27-28k altı olsa al diyecem ama 30k ı ıh bence
  16. Kıvanç🖱️

Çözüldü✓ VULCAN-4060 modeli aldım arkadaşlar iyi midir? ?

1080P'de cillops gibi sistem. İşini görür rahatlıkla.
  17. Kıvanç🖱️

Bu pc alınır mı sizce ?

Alınabilir. PSU pek güven vermese de idare eder bi süre.
  18. Kıvanç🖱️

Sistem toplarken ekosistem yapmak gerekli mi?

Ekosistem yapmana gerek yok. Tek faydası ARGB falan kullanırken tek yazılım üstünden tüm parçaların yönetilebilirliği.
  19. Kıvanç🖱️

Sistem nasil olmuş? Ayrıca fan tavsiyesi lazım..

Gayet tatlışko olmuş eline sağlık https://www.qp.com.tr/lian-li-uni-fan-sl120-argb-120mm-siyah-kasa-fani-uclu-paket Pahalı ama :giggle:
  20. Kıvanç🖱️

Rx 6800 sistem alınır mı?

Güzel sistem bence gayet alınası 6800 oldukça da güçlü bir kart zaten
Top Bottom