Arama sonuçları: *

1. K

Sistem toplama önerisi

Hocam ona baktım kararsız kaldım ya attığınızı alıcam ya da topladığım sistemi ama biri topladığım sisteme performans düşük olur demiş kararsız kaldım şimdi
  2. K

Sistem toplama önerisi

Hocam zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler şuanda ramin Cl değeri yüksek olduğu için dual yapmam ileride geliştirmeyi düşünüyorum düşük Cl değerli bir ram ile 1739117690 Bir de yazdığım sistemi dizmek doğru olur mu sadece 1 kişi bundan bahsetmişde emin olmak için yazıyorum eğer diz derseniz...
  3. K

Sistem toplama önerisi

Hocam yanıtınız için teşekkürler 3060 seçmemin sebebi fiyatlara baktığımda 8gb VRAM li ekran kartları ile aynı fiyatta olmasıydı ve masrafı da 35k bandında tutmak istiyorum 1739112679 Hocam 7600 seçmememin sebebi o zaten 3 4 fps e gerek duyacağımı sanmıyorum 1739112806 Bir de 7500f e stok...
  4. K

Sistem toplama önerisi

Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler çoğu kişi hazır sistem önermiş fakat ben kendi topladığım parçaları merak ediyorum sizce topladığım parçaların gideri var mıdır bir de özelleştirme gözükmüyor bende 1739112193 Hocam yanıtınız için teşekkürler sizce nasıl bir değişiklik yapmak gerek...
  5. K

Sistem toplama önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim konu başlıktaki gibi bir sistem topladım fiyatı 32k arası ve parçaların uygunluğunu öğrenmek istiyorum bir de bu sistem uyumluysa da bir psu önerirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler İşlemci: Ryzen 5 7500f Ekran kartı: MSI RTX 3060 ventus...
Top Bottom