Arama sonuçları: *

1. KYTECHNGAMING

Amd ryzen 5 7600x gt730 uyumlumudur ?

7600x te zaten dahili grafik arabirimi yok mu yahu? Boşuna gt730 a 1 ay için bütçe ayırmanın bir avantajı yokki.
  2. KYTECHNGAMING

Beyaz sistem topladım parçalar iyi mi bakar mısınız ?

Bir konuda sistemini tartisirsin, tavsiyeleri edinirsin. Forumun da bir adabı kültürü vardır. Saldırganlık yok lakin kendin yine kendi açtığın bir başlık içinde bu tip davrandığın ve diğer hesapların olduğu ima ettiğin seni bulan bir forumdasa banlandım forumlardan da yazdın.
  3. KYTECHNGAMING

Beyaz sistem topladım parçalar iyi mi bakar mısınız ?

Ya yanlış anlamada kaçıncı konu yahu bu. Bu normal bir durum değil.
  4. KYTECHNGAMING

RTX 5090 Sistem Öneri

İyi ki 4090 diye örnek verdim yahu. Vermez olsaydım.... :) https://forum.donanimarsivi.com/konu/rtx-5090-sistem-oneri.1002327/post-9037098 Piyasayı da gayet iyi biliyorum bu işlerin içinde olduğumdan ötürü merak etmeyin.
  5. KYTECHNGAMING

RTX 5090 Sistem Öneri

9950x gelmiş bile. daha gelmemiş işlemci ile kuruyor olarak algıladım. Neyseki herşeye zam gelir algısı ülkemizin değişmeyen gerçeği oldu. Koyun paranızı dövize, alacağınız zaman tam alın. bence bu daha doğru. 1-3 ay ile bekletilerek sistem toplarken ya daha düşük fiyat görebiliyorsun ya da dah...
  6. KYTECHNGAMING

RTX 5090 Sistem Öneri

Geçmişte de oldu gelecekte ve şimdi de olacak demek istiyorum zaten. Doğmamış çocuğa dön almak gibi. Teknoloji devamlı yenileniyor.. Çıkınca alırsınız herşeyi.
  7. KYTECHNGAMING

RTX 5090 Sistem Öneri

Bu her zaman olur. 4090 çıkacak ne toplayayım ne zaman çıkar.
  8. KYTECHNGAMING

Beyaz sistem dizeceğim seçtiğim parçalara bakar mısınız?

ARGB olmayandır. 1727251485 ram yükseliğine dikkat edilmeli demiş Lian Li tarafından. Fakat görsellere bakınca yine anakart tepsisi ile üst taraf arası yükseklik az gibi. Ram den ziyade CPU güç kablosu ve ya anakart vrm soğutucularına çarpıyorsun. Yine şu konuya da bakın. Lian Li sitesinde...
  9. KYTECHNGAMING

Ben 96,24€ a valiz ile getirttim bir dostuma. Tabi sormadan oluşan bir eksiklik oldu. Kutusuz geldi. :)
  10. KYTECHNGAMING

Madem Arctic LFII var. LF III almadan da deneyebilirsiniz. Bir sök tak uğraşısı olacaktır.
  11. KYTECHNGAMING

İnce eleyip sık dokuyun. Arctic LFII de aynı şekilde idi. Anakart tepsisi ile kasanın üst tarafında iyi bir açıklık olması rahat ettirir. Deepcool CH780 ve Morpheus ' ta bu rahatlık var mesela. Onda da can sıkıntısı push/pull yapınca Arctic LFIII 420'yi sıfıra sıfır oldu yine. Yine kendime...
  12. KYTECHNGAMING

Phanteks 719 / Luxe II geniş, kocaman bir fulltower. Yaklaşık yarım santimle ramleri kolayca sökemiyordum. :) Hem radyatör kalındı hem de fanlar için frame kit vardı. Frame kit çıkınca milimetrik kurtarıyordu mesela.
  13. KYTECHNGAMING

Hadi bir ekleme daha yapayım. Parça listende en sevdiğim soğutucu markasını kullanıyorsun. Arctic. Hemde en güzel modelini. Kasa da direkt olarak tepe fotoğraflarına bakmak istedim. Çok net göremedim. Ayrıca teknik detayda da belirtilmemiş. Lakin amazon'da yorumalra bir bak istersen. Neden...
  14. KYTECHNGAMING

Ekran ne düşünüyorsunuz? Ya da var mı? Yanlış anlamayın tabi ki, cidden sisteminizi görmek isterim. Beyaz sistemleri çünkü severim. Daha çok bütçe ister. Ama mesela o "piyasanın kralı işlemci" yazıp 7800x3d yerine şu konjektörünüzdee 7950x3d beklentisine girmiştim. tabii ki sadece oyun için...
  15. KYTECHNGAMING

Orası kesinlikle doğru zaten. Uyumluluk ve bütçe konusunda tezat bir liste var zaten. Birde nick. :)
  16. KYTECHNGAMING

Sistemin dizilmiş kurulmuş halini de görmek isteriz @Çançinçon Direkt en tepede her şey seçilmiş. Herkesin zevki ve bütçesi kendisine ama ya burada bir ego tatmini için açılmış konu var ya da kolay kazanılmış bir para ile en iyisi en markası o su bu su bende diyebilme çabası..... 1727245229...
  17. KYTECHNGAMING

ama önerdiğin belleklerde EXPO değil.
  18. KYTECHNGAMING

Toplama mı hazır sistem mi

1 senede çok şey değişir. Boşuna yatırıma gerek yok. Parayı kenara dövize koy daha mantıklı.
  19. KYTECHNGAMING

6900 XT vs 6800 XT hangisi mantıklı

Bütçe oranınıza göre 2k monitör ile bir ekran kartı almanız daha mantıklı.
  20. KYTECHNGAMING

4000TL Topladigim PC nasil?

Topladığın sistemin amacı oyun muydu? ilerde güncelleme yapabileceğini düşünerek ilk etapta 1tb hdd alman daha iyi olurdu. 250Gb hemen doldurabilirsin çünkü.
Top Bottom