Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

Sen olsan bu bilgisayarı alır mıydın?

Bu fiyata bu sistemi almazdım şahsen. Aşağı yukarı bu fiyata bu sistemin daha güncelini ve belki de daha güçlüsünü toplayabilirsin..
  2. Kaan Lothbrok

İntel i3 10100F işlemci, GTX 1650 OC EDİTİON 4GB ekran kartlı sistem nasıl?

Sistem güzel ancak fiyat olarak berbat. O fiyata o sistemi alırsan direkt kazıklanmış olursun. Eğer imkanın varsa 3000 TL daha koyup 3060'lı hazır sistemlerden almanı tavsiye ederim...
  3. Kaan Lothbrok

15.000 TL oyun odaklı masaüstü sistem önerisi.

Öncelikle merhaba. 15.000 TL bütçem var. Oyun odaklı masaüstü sistem önerir misiniz? Sadece kasa olacak bu bütçenin içinde. Şimdiden teşekkürler.
  4. Kaan Lothbrok

R7 5800X & RTX 3070 sistem nasıl?

Özellik olarak güzel sistem. Uzun yıllarca sizi idare eder ancak fiyatı önemli tabi.
  5. Kaan Lothbrok

1650 Sisteme parça önerisi

Ram olarak 2 adet 8 GB RAM alırsanız daha iyi olur.
  6. Kaan Lothbrok

Bilgisayarımı Yükseltmeli miyim?

Bence sisteminizi değiştirmenize gerek yok. Sisteminiz gayet güzel. Bir adet daha aynı RAM'den ve 1 TB HDD alırsanız o sistem tadından yenmez.
  7. Kaan Lothbrok

R3 1200-Rx 570 VS I3 10100F-1050 Ti

Bence I3 sistem daha iyi. Diğer sistem darboğaz olabilir. Hatta büyük ihtimalle darboğaz olur.
  8. Kaan Lothbrok

Şok'a Gelen Gami̇ng Pc (6300)

Mümkünse kimse değerlendirmesin. Gaming PC bile demeye 1000 şahit lazım. Bu ekran kartıyla anca Ateş ve Su oynarsınız.
  9. Kaan Lothbrok

r3 1200 gtx 1650 sistem

Performans olarak söylediğiniz sistem daha iyi değil.
  10. Kaan Lothbrok

8489TL Sistem Parçaları iyi midir?

Bence tek tek toplamak iyi olmuyor. Hazır sistemler tek tek toplanılan sistemlerden daha ucuza geliyor. Bence biraz bekleyin yakın zamanda tekrardan başka hazır sistemler çıkar.
  11. Kaan Lothbrok

Bu sistem beni kaç yıl götürür

Fena sistem değil. Kafadan sizi 3 - 4 sene rahat götürür.
  12. Kaan Lothbrok

İncehesap Winorwin V2 Alınır Mı?

Aşırı pahalı geldi bana. O işlemci o ekran kartını ucu ucuna besler zaten.
  13. Kaan Lothbrok

PSU önerisi yapabilrseniz

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-zalman-zm500-lxii-500w-fiyati,630141565.html Uzun zamandır bunu kullanıyorum. Taş gibi PSU.
  14. Kaan Lothbrok

bu topladığım sistem alınır mı?

Siz bilirsiniz hocam. 1 - 2 götürür sizi.
  15. Kaan Lothbrok

Hocam neden taktınız ki PSU'ya bu kadar. Bu PSU siz 2060 ekran kartına alana kadar idare eder. Hatta 2060 ekran kartını bile besler. Zalman da gayet iyi markadır. Bu PSU size şimdilik çok iyi yeter. İlerde 3060 falan aldığınızda o zaman 500W yetmez büyük ihtimalle. O zaman alırsınız daha yüksek...
  16. Kaan Lothbrok

Hocam 1650 ekran kartı içinde 650W çok fazla. Size 500W PSU olarak kendi kullandığım PSU'yu önerebilirim. Ses olarak çok sessiz bir PSU. Dayanıklılık olarak bence taş gibi. Daha bozulduğunu ya da bana sıkıntı çıkardığını görmedim. https://www.akakce.com/arama/?q=zalman+500W+power+supply Bunu...
  17. Kaan Lothbrok

Bu sisteme 650W çok hocam. Bu fiyata da 650W PSU olması beni biraz kıllandırdı açıkçası. Bu markanın PSU'ları nasıl oluyor bilmiyorum. Kasa tercihiniz güzel. Bende de Dark Raider kasa var. Dark'ın kalitesi güzeldir.
  18. Kaan Lothbrok

Hocam PSU'dan yana şaka olmaz. Ben ilk aldığımda sadece kasanın dışını ve PSU'yu Izoly almıştım. PSU hem çok ses çıkarıyor, hem de fanlarımı bağladığımda fanlarımın kablolarını yakmıştı. Bu yüzden daha kaliteli markalar seçerseniz daha iyi olacaktır. Sonuçta bütün sisteme elektriği o veriyor.
  19. Kaan Lothbrok

Kasa ve PSU'nun markasını ilk defa duydum. Bence biraz daha iyi markalara yönelmeniz daha iyi olacaktır.
  20. Kaan Lothbrok

Bu sistem 9400 TL eder mi?

https://www.gamegaraj.com/urun/leo-5t11-rtx3050/ Bunu önermek ne kadar mantıklı bilmiyorum ancak bu fiyatın üzerine biraz daha eklerseniz hem daha iyi hem de 0 sistem alabilirsiniz. En azından RTX ekran kartına sahip olursunuz. Bu bile o sistemi almaktan daha mantıklı bence.
Top Bottom