Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

İ7 4790K ve RX 6600 uyumu

Ekran kartını fiyatlar artmadan alın GTX 750 ti yi satarsınız üstüne de bir süre daha para biriktirip ddr4 bir sistem toplarsanız mükemmel olur bu süre zarfında bol darboğaz yaşanacak i5 4440 ile rx 6600 de ama ddr3 e yatırım yapmaktan iyidir ve ileriye dönük olarak çok rahat edersiniz.
  2. Kaneki Ken

Yeni Kasam Icin OC Tavsiyeleriniz

Oc yapmaya yok gerek fantezi olsun dersen git ekran kartına oc yap en kolayı bu zaten ama çok güçlü bir kart yapamasan da olur. 1676544550 Ha bir de sistemin hayırlı olsun güle güle kullan.
  3. Kaneki Ken

Topladığım R5 3600 ve i5 11400F sistemler iyi mi?

İki sistemde pahalı alınmaz
  4. Kaneki Ken

G4 RTX 3050 Sistemi aldım. Sonunda

Güzel f/p bir sistem h.o
  5. Kaneki Ken

İ5 4. nesil 16 GB Ram Gtx 960 4 GB ekran kartı sistem alınır mı

furmark testi ekran kartı için yapılmalı ve mümkünse oyun testleride yap sıcaklık , fps ve kullanım oranlarına bak
  6. Kaneki Ken

İ5 4. nesil 16 GB Ram Gtx 960 4 GB ekran kartı sistem alınır mı

Fiyat güzel alınabilir 1646507863 Hatta fazla güzel testlerini yapmaya dikkat et sıkıntı çıkmasın
  7. Kaneki Ken

İntel sistem tavsiyesi ?

Önemli değil hocam iyi günler
  8. Kaneki Ken

İntel sistem tavsiyesi ?

12. nesilde z serisine gerek yok overclock işlemini k olmayan ve b660 gibi bir anakart ile de yapabilirsin 12. nesilde
  9. Kaneki Ken

Sistemimi sattım sizce fiyat iyi mi?

İndirimli hazır sistemler kovalarsan evet
  10. Kaneki Ken

Sistemimi sattım sizce fiyat iyi mi?

Gayet güzel fiyata satmışsın hayırlı olsun
  11. Kaneki Ken

Gtx 1650 masaüstü mü rtx 3050 laptop mu

Önerdiği sistem gayet iyi ama 12k bütçe var sistem 11.5k yani 500 tl kalıyor eğer bütçe aşılabilirse bu sistemin yanına birde monitör alınabilir bu çok daha iyi olur
  12. Kaneki Ken

7-8 ay sonra 2060 sistem ne kadar olur tahmini

Aynısı bende oldu 7 8 sınav bitsin diye bekledim başlarda rtx 2060 hazır sistemler 6 7k idi sınav bitince 10k ya alabildim şimdi daha da pahalı ne olur belli olmaz
  13. Kaneki Ken

İncehesap gtx 1650 İndirim

Kapmak lazım tabi sana kalmış birde eğer forumda en az silver olursan yani 2000 mesajın olursa foruma özel stoklar oluyor o sayede alabilirsin
  14. Kaneki Ken

İncehesap gtx 1650 İndirim

Donanım arşivi bu ay sistem çıkartıcak istersen onu bekle geçen çıkardığı sistemde de 1650 vardı fiyatı 7k'idi bence bekle
  15. Kaneki Ken

9kya fiyat performans oyun canavarı

Maalesef en az silver rütbesi lazım yani 2000 mesaj o da yedek kontenjanı için kesin almak için Gold olman lazım alamazsın rutben yetmiyorsa
  16. Kaneki Ken

9kya fiyat performans oyun canavarı

Hazır sistemleri kovalarsan güzel bir sistem alabilirsin
  17. Kaneki Ken

İşlemci, anakart,RAM,SSD güncelleme tavsiyesi

Gayet güzel parçalar eline sağlık
  18. Kaneki Ken

Sinerji Eclipse alınır mı ?

Bence biraz bekle indirimli hazır sistemler oluyor ara sıra onlardan alman daha iyi olur
  19. Kaneki Ken

1000 TL DDR3 Bilgisayar Tavsiyesi

Dediğim gibi piyasa çok kötü belki forumdaki arkadaşlarla beraber birşeyler toplarsınız ama kesin bir şey diyemem piyasa çok kötüleşti
Top Bottom