Arama sonuçları: *

1. Knnmw

BU PC 23K EDER Mİ ??

hee okey o zaman
  2. Knnmw

BU PC 23K EDER Mİ ??

benimde bir arkadaş sistem bakıyor yeni piyasaya pek hakim değilim de https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-corsair-16gb/ senin attığın sistemin işlemcisi bundan iyi fakat ekran kartı daha mı kötü ? 30Kya sistem de önerebilirsin.
  3. Knnmw

30k bütçeli en iyi pc önerisi

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-corsair-16gb/ şu nasıldır hocam bir arkadaşa bakıyordum bende.
  4. Knnmw

Hangi parçayı değiştirip yükseltmeliyim

aynı anda değişecekse tabii öyle yapsın
  5. Knnmw

Hangi parçayı değiştirip yükseltmeliyim

Ram-Depolama-Psu-ekran kartı psu ekran kartı sırası değişebilir.
  6. Knnmw

Sistemimi 10 üzerinden puanlayın.

6-7 falan ekran kartı ileride değişebilir ama sadece cs oynuyormuşsun yeterli yani.
  7. Knnmw

sonra güncellersiniz ya.
  8. Knnmw

depolamaya güncelleme şart gibi duruyor.
  9. Knnmw

İşlemciden pahalı anakart almak mantıklı mı?

anakartın değeri ilerde anlaşılıyo valla tek m2 soketli bir anakart depolama yönünden başa bela olabilir bizzat kendim yaşıyorum.
  10. Knnmw

18k sistem tavsiyesi

Babamın bir arkadaşı alacakmış.
  11. Knnmw

Oyun için 100.000 TL sistem önerisi

katılıyorum amaç sadece oyunsa o kadar uçmaya gerek yok gibi
  12. Knnmw

Arkadaşlar rx 6700 xt nasıl yarın almaya gidicem nvidia istiyodum değiştiremem

Hocam geri sayfalarda sistem alacağını görmediğimi yazdım.
  13. Knnmw

Kolay gelsin hocam vatan güvenilir sitedir araştırmayla falan önce güvenilir yerler ile karşılaştırın sonra kazık olduğunu söyleyin sonra o sistemdeki parçaları falan kötüleyin büyük ihtimalle artık yeter deyip vatandakini almak isteyebilir.
  14. Knnmw

kart iyi sistem de fena değil ancak o sistem çok daha ucuza toplanabilir.
  15. Knnmw

sonradan gördüm hocam yazdım zaten.
  16. Knnmw

Bunu sonradan gördüm ben sadece kartı alacaksınız sanıyordum harbiden kazıkmış
  17. Knnmw

Kötü falan değil hocam korkmanıza gerek yok aynı kartı kullanıyorum afmf 2 ile daha da iyi olacak.
  18. Knnmw

Bu pc yi daha ne kadar yükseltebilirim

Anakartı b550 yapıp sam falan açarsın birde işlemciyi 5600 yaparsın (işlemci 5000 serisi olmadan da sam olmuyo galiba.) Birde son yıllarda 16gb bile az gelmeye başladı onu 32 yapmayı düşünebilirsin. Çok oyun oynayan birisiysen bir ssd daha alabilirsin. 1722021530 Benim dediğim kadar şey yapmaya...
  19. Knnmw

30K Tl Hazır Sistem önerisi

Hocam arkadaş bu sistemi almış teşekkür ederiz :peepokalp:
  20. Knnmw

30K Tl Hazır Sistem önerisi

Hocam 2k düşüğü falan var mı acaba ? Bu sistem bence güzel ama arkadaş hem ssdde yükselticem falan diyor bütçeyi de aşıyormuş biraz. 1718890401 geri ödeme var ama geri ödeme sitesi de açılmıyo anlamadım
Top Bottom