Arama sonuçları: *

1. K

BU SİSTEMİ NE KADARA SATMALIYIM

kanka işlemcinin aynısı bende var oyun için uygun değil oyun için uygun olsa baya ederdi ama 2.5 3k arasında satabilirsin
  2. K

Bu PC iyi mi? ?

r5 1600 af gtx1660 alabilirsin
  3. K

Yeni bilgisayar alacağım hangisini önerirsiniz?

2. nesil bir işlemci için çok fazla bile fiyatı e sen upgrade etçen diyosun anakart alcan tekrar işlemci alcan en iyi biriktir 3 4 k yap öyle pc al
  4. K

3600 Tl sistem toplama

yorumun için teşekkürler pc toplamayı biliyorum ancak kuzenim böyle istiyor benim sıkıntı olmaz internetten alır toplarım kendim ama iş bende bitmiyor
  5. K

Toplama bilgisayar almak istiyorum ama ailem bu konuya sıcak bakmıyor onları nasıl ikna edebilirim

yada toplama alın yada almayın diceksin bu kadar basit onlarda tamam dicekler
  6. K

Pc önerisi

biliyorum benlik bi durum değil kuzenim öyle istiyor
  7. K

Pc önerisi

internetten almıcaz çünkü vatandan gidip toplucaz kuzenime 1593811778 apu sistem toplanıyorum toplanmaz değilde daha iyi bir önerisi olan varmı diye
  8. K

Pc önerisi

vatandan monitör dahil 3700 tl bütçeli pc önerebilir misiniz? başlangıç seviyesi
  9. K

3600 Tl sistem toplama

arkadaşlar vatandan kuzenime PC toplucaz pazartesi falan 3600 TL kadar bi bütçesi var monitörlü amd sistem öneriniz varmıdır APU falan olabilir
  10. K

3600 TL PC ÖNERİSİ !

arkadaşlar vatandan kuzenime pc toplucaz pazartesi falan 3600 tl kadar bi bütçesi var monitörlü amd sistem öneriniz varmıdır apu falan olabilir
  11. K

FAN ÇALIŞMIYOR YARDIM

ne demek
  12. K

FAN ÇALIŞMIYOR YARDIM

kasada ne kadar fan var bilmiyorum onları teker teker söküp geriye bi tak düzelmezse fanı çevir zor dönüyorsa fanı sök hava falan tut
  13. K

FAN ÇALIŞMIYOR YARDIM

şöyle kablolar olması lazım 1593013352 birde fanı birkaç kez döndür belki bişey sıkışmış olabilir eğer zor döndürüyorsan fanı sök hava tut
  14. K

FAN ÇALIŞMIYOR YARDIM

fanın güç kablolarınınla bi oyna temassızlık vardır belki
  15. K

rx 5600xt ryzen 5 3600x sistem nasıl?

anakartı bütçen varsa yükselt sistem overclok yaparsın daha iyi olur
  16. K

İtopyadan kargosu gelen var mı?

knk madem mağazaya gitme şansın var git mağazadan al direk
  17. K

TOPLAMA BİLGİSAYAR İÇİN TAVSİYE İSTİYORUM

ne oynucağına bağlı olrak alınabilir ancak ekran kartı çok düşük o sistemde oyun oynamak zor olur
  18. K

1750 TL - Sizce bu 2.el sistem alınır mı?

i3 olması kötü artı birde 6. nesil 9. nesil olsa neyse alınmaz
  19. K

Anakartsız PSU Çalışır mı?

bro herşeyi anakart başlatıyo zaten sen power tuşunu anakarta bağlamayıp güç tuşuna basarsan bi anlamı kalmaz power a kısa devre yaptırıp çaılşıtman lazım
Top Bottom