Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

1050 ti için f/p işlemci ve anakartı önere bilirmisiniz

Bütçenize bağlı olarak Ryzen 3 3100 - İ3 10100F tercih edilebilir. Bütçeniz nedir?
  2. Lergoooon

Aldığım 10400F+RTX 2060 Sistem Nasıldır ?

Güncel piyasa koşullarında güzel bir sistem olmuş. Şu an alınabilir, hayırlı olsun.
  3. Lergoooon

Alacağım Sistemi Son Kez Gözden Geçirelim :)

Kasayı SPEC DELTA olan model seçmenizi öneririm. Alacağınız kasanın hava akışı tatmin etmeyebilir.
  4. Lergoooon

AMD Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Super

Oyundan ziyade Prime95, Furmark gibi Stress testleri sistemi çok yorar. Sistemi yormak istiyorsanız bu testleri çalıştırın.
  5. Lergoooon

6000 TL Bilgisayar Toplama

200 liraya pek sağlıklı ekipman bulacağımı sanmıyorum. Bir tık daha ucuz öneri yapar mısınız acaba? 1603649154 Sistemde PSU yok, ben mi göremedim acaba?
  6. Lergoooon

6000 TL Bilgisayar Toplama

Arkadaşlar 6000 liraya monitör ve ekipman dahil sistem önerisi yapabilir misiniz? Bütçeyi geçme gibi gibi bir lüks yok. 16 GB RAM olursa çok iyi olur.
  7. Lergoooon

i3 9100F+GTX 1650 Super beni kaç yıl götürür?

Ne kadar götürüp götürmeyeceğini bilemeyiz. Oyunlar optimizasyona önem verdiği sürece, uzun zaman idare edeceğini düşünüyorum.
  8. Lergoooon

gtx 1650sle powerboost 550w psu sıkıntı çıkarırmı

Nerede belirttiniz acaba? Powerboost PSU'lar kalitesiz olabilir, ancak onu kalitesiz yapan sertifikasının olmaması değildir.
  9. Lergoooon

gtx 1650sle powerboost 550w psu sıkıntı çıkarırmı

80+ = Kalite mi? Bu açıdan bakarak en büyük hatayı yapıyorsunuz. FSP'nin sertifikasız PSU'ları var, güvenilmez mi?
  10. Lergoooon

GameGaraj mı ? Sinerji mi ? [SİSTEM]

Sinerji'deki sistemi tercih ederdim. 5600XT GPU'su 1660 Tİ'dan daha güçlüdür.
  11. Lergoooon

Çözüldü✓ DA sistem 3 yükseltme ?

Çok rahatlıkla açacaktır. Yanına güzel bir soğutucu alınırsa daha iyi performans alacaktır konu sahibi.
  12. Lergoooon

Çözüldü✓ DA sistem 3 yükseltme ?

Ryzen 5 3600 gibi bir canavar ile çok rahatlıkla yayın açarsınız.
  13. Lergoooon

Gtx 1660 super 6gb 192 bit vs rx580 8gb 256 bit

DA SİSTEM 3'ü tercih etmeniz daha iyi olacaktır. 1660S RX 580'den daha performanslıdır.
  14. Lergoooon

Dad g2 mi sinerjimi?

DADG 2'yi kaçırmayın. Büyük bir indirimi var.
  15. Lergoooon

Toplayacağım sistemin son haline çok yaklaştım sizce nasıldır?

Bu model alınmamalı. Isınıyor. Kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. 1598530694 SPEC DELTA ATX anakart destekliyor.
  16. Lergoooon

Bu sistem hangi oyunları açar?

Yeni nesil tüm oyunları oynatır ultrada.
  17. Lergoooon

Üstüne alınana sistem tavsiyesi

Ne oldu? Verecek başka cevabın yok, o yüzden böylesin. Çünkü haksızsın, insanlara yapmayın dediğin bir şeyi kendin yapıyorsun. Seninle daha fazla tartışmayacağım.
  18. Lergoooon

Üstüne alınana sistem tavsiyesi

😂😂😂😂 Diğerlerinin yaptığı şeylerden şikayetçiyseniz, yapmamalarını istiyorsanız önce kendiniz yapmayacaksınız.
  19. Lergoooon

Maximum 2500₺ en iyi sistem tavsiyesi !!!

@Petrichor 'un attığı sisteme bakabilirsiniz. İçinde VEGA 11 dahili grafik birimi bulunmakta. Güncel oyunları 16 GB RAM ile en düşük ayarlarda oynatabileceğini düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde 8 GB RAM eklemesi yapın mutlaka. APU sistemlerde 16 GB RAM çok önemli.
Top Bottom