Arama sonuçları: *

1. L

Bu sistem alınır mı sizce?

Öneriniz için teşekkür ederim neyse bakalım artık bugün yarın bir şey almayı düşünüyorum inşallah güzel bişey gelir.
  2. L

Doğru diyorsunuz babada bir tık pahalı geldi peki 35k'ya ne önerirsiniz şuanda alınabilecek bir şey varmı bu ara almam lazımda?
  3. L

Sistem pahalı gibi geldi ama yinede danışmak istedim bu ara sistem almam lazım Kasım ayını beklemek isterdim ama zamanım yok maalesef ne düşünüyorsunuz? bütçe Max 35k https://bit.ly/496UwNY
  4. L

Sistem topluyorum yardım lazım

Daha çok co-op hikaye tarzı oyunlar oynamaktayim geç yanıt için kusuruma bakmayin 1756131873 Öneriniz için teşekkür ederim
  5. L

Sistem topluyorum yardım lazım

Öncelikle merhabalar Psu, İşlemci, İşlemci soğutucu, Anakart , Ram gerekiyor ekran kartı olarak rtx 3070 var ama ileride değişeceğim M2 ssdde var oda idareten var ileride değişirim şuanda kasa satın aldım 24500₺ bütçem var dediğim 5 parça bana lazım sistemime uygun olarak en iyi şekilde ne...
  6. L

PC topluyorum yardım lazım

İkinizinde görüşleri benim için önemliydi ve bende sizin gibi düşünüyorum 7500f benim için yeterli bir işlemci oyunlarda beni götürecek bir işlemci ve ilerde işlemci değiştirebilirim basit bir işlem ama PSU ve anakart değişimi yapmak zahmetli ve satımıda bihayli zor sizin dediginiz gibi kaliteli...
  7. L

1755603446 Cevabınız için teşekkür ederim
  8. L

Teşekkür ederim yani 27kya alabileceğim en iyi şekil bu diyorsunuz dimi başka değişeceğim bişey varmı sizce
  9. L

Kasa olarak ne onerebilirsiniz?
  10. L

Sizce tam olarak nereden kısmalıyım ama kisarkende kaliteyi düşürmek istemiyorum
  11. L

Takip edeceğim teşekkür ederim.Peki sizce fiyatları nasıl takip edeyim gaming gecesi gibi başka nasıl takip edilebilir?
  12. L

Yanıtınız icin teşekkür ederim
  13. L

Merhabalar 27-28k gibi bir bütçem var Elimde rtx 3070 ve M2 ssd var şuanda beni idare ediyorlar ilerde değiştirmeyi düşünmüyorum.Anakart,işlemci,işlemci soğutucu,ram,kasa,PSU bunları alicagim ve ekipmanları topladım ileriye dönük olarakta topladım biraz sizce nasıl siz ne dersiniz?
Geri