Arama sonuçları: *

1. Loading.....

5000 TL bütçeye Vatan'dan PC önerisi

Vatandan almak zorundayım babam oraya izin veriyor sadece lütfen yardım eder misiniz
  2. Loading.....

Bu pc ne kadar eder? (Sistem 2.eldir)

her şey tamam drop plus cidden rakipsiz o fiyatta dün bi konu açılmış 8900 liraya bi laptop var hp ben de dedim ki monster da i7 li olan vardı hp amd 5 di adamın biri gelmiş haha monster fanboy alınır kardeşim al
  3. Loading.....

sanki tek bi seçenek varmış gibi konuşuyolar 1603230187 bi de forumun amacı fikirler sunulur konu sahibi aklına yatanı alır öyle değil mi?
  4. Loading.....

biliyorum zaten ama her konuda onlar var zaten ben bu foruma kafamda düşünceler oluşsun diye giriyorum ama herkes drop plus diyo
  5. Loading.....

üstlendi reis adam videosunu bile attı marka algısını kırın dıye 1603229296 adamın resmi hatta gold bı yerde oturuyor gözlüğü falan var
  6. Loading.....

öyle demiyorum veya var orda
  7. Loading.....

forumu artık sevmiyorum çıkıcam zaten çünkü kulaklık önerisi istiyosun drop plus fury x veya laptop onerisine bişi yazıyosun ... fanboy oluyosun 1603228838 açıklamaya yazıyorum drop plus istemiyorum diye altına yazıyolar marka algısını kırın ben istemiyorum abicim sanane bundan daha diyo marka...
  8. Loading.....

yorum için yorum p3
  9. Loading.....

Yeni bilgisayar alicam hangisi alınmalı

aynen kendine saklıyomuş alalım ki alamasın
  10. Loading.....

İtopyadan PC topladım

sistemin ne ?
  11. Loading.....

İtopyadan PC topladım

cumartesi ve pazar kargo şirketleri çalışmıyor hafta içinde eline ulaşır
  12. Loading.....

7500-8000 TL sistem önerisi

toplam mı 8000 yoksa sadece pc mi 8000 ?
Top Bottom