Ekran kartında; asus dual 6650xt
İşlemcide; ryzen 5 5600
Psuda ; Silverstone strider essential 600w
Ram; 2*8 olsa daha iyi olur. Bu sonra da yapılabilir.
Burada hakaret içeren bir ifade yok. Birbirinizi dava etme yolunda boşuna zaman harcamayın. Yargı mensuplarını da boşuna meşgul etmeyin. Hem meseleyi bu kadar kişiselleştirmeye gerek var mı?
Hazır sistemlere karşı zaten bir ön yargım varken böyle olayları görünce uzak durmam gerektiğini daha iyi anlıyorum. Kanaatimce ürünü teslim almayın. Okuduğum kadarıyla zaten tutanak tutmuş ve üründeki kusuru görsel olarak da kayıt altına almışsınız. Bir an evvel tüketici hakem heyetine...
Güzel fiyat. Ürünleri tek tek satsa daha fazla kazanma ihtimali var. Ürünlerin garanti süresi devam ediyorsa ve yaptığınız test olumlu sonuçlandıysa hayırlı olsun.
Amd tarafında yeni nesil işlemciler ve anakartlar konusunda kısa vadede fiyatların yüksek olacağını düşünüyorum. Takip ettiğim kadarıyla Asus ve Msi firmalarının anakartları 375-400 dolardan başlayarak satışa sunulacak. Bizim ülkemizde ise ne olacağını Allah bilir şu yaşananlardan sonra...
SSD konusunda;
https://www.amazon.com.tr/Samsung-NVMe-Dahili-Katı-Sürücüsü/dp/B08GS7748F/ref=zg_bs_12601984031_sccl_3/258-2582150-7427248?pd_rd_i=B08GS7748F&th=1
ya da...
Üst tarafta sıvı soğutma desteği yok. Önü mesh değil. Ön tarafa sıvı soğutma taksanız ne kadar verim alabilirsiniz tartışılır. Dahili 1 fanla geliyor. Fiyatı uygun gibi görünüyor ama alınan verim düşük olur. Özetle başka fırsatlara bakardım.
Hazır sistem almaya hiç yanaşmadım. Aslında işi şöyle yapmak bence daha mantıklı oluyor. Alacağınız parçaları belirleyip ondan sonra o ürünlerin veya muadillerinin indirimlerini takip etmek size kazandırır. Mesela 3080 ekran kartını çok cazip fiyatlara alan arkadaşlar oldu. Yine p600s kasa...
O zaman yolu değiştirmeyelim. Bu arada yarın incehesap’ta indirim oluyor, bir göz atın derim. Bir de sadece oyun mu oynayacaksınız yoksa başka bir işlevi de olacak mı bu bilgisayarın?