Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

İmzamdaki sistemi satmak istesem ne kadar eder ?

yazmayı unutmuşum sistemde Adata XPG SX8200 Pro 1TB 3500-3000MB M.2 dahil
  2. M.Barisk

İmzamdaki sistemi satmak istesem ne kadar eder ?

İmzamda yazıyor ama burayada yazmak istiyorum ; Ryzen 5 7500F (TRAY) 16+16 32GB PATRIOT VIPER 6000MHZ CL30(Kutu Fatura Garanti Var) MSI MPG B650i Edge Wifi Mini Itx(Kutu Fatura Garanti Var) Asus Dual RTX 4070 SUPER OC (Kutu Fatura Garanti Var) Asus Rog Loki SFX-L 750W 80+ PLATINUM(Kutu Fatura...
  3. M.Barisk

40K Bütçe ile hazır sistem önerebilir misiniz? ?

Arkadaşlar herkese selamlar, Bir arkadaşım için hazır sistem bakıyordum fakat f/p bir hazır sistem bulamadım yardım ve yorumlarınızı bekliyorum
  4. M.Barisk

Eczane İçin Pc Toplayacağım

r3 3200g 8gb ram 120gb ssd 500gb veya 1tb hdd yeterli olur gibi bence
  5. M.Barisk

Sizce bu sistem alınır mı ?

hayır
  6. M.Barisk

Ne tür ozellikleri olmali?

masaüstü laptop ?
  7. M.Barisk

Sizce Ne Zaman Sistem Toplanır

ya şimdi ya asla
  8. M.Barisk

Rtx 3060 rtx 3080 sistem

İşlemcinin ekran kartı belleğinin tamamına ulaşmasını sağlar. Açmanız bazı oyunlarda performans artışı olur.
  9. M.Barisk

Rtx 3060 rtx 3080 sistem

5600x yerine 5600 al b550 ye para kalsın pci-e 4.0 dan yararlanırsın birde resizeable-barıda etkinleştirirsin
  10. M.Barisk

Rtx 3060 rtx 3080 sistem

güzel bi işlemciyle rtx 3060 veya 3060ti al rahatına bak bence
  11. M.Barisk

Rtx 3060 rtx 3080 sistem

ben senin yerinde olsam beklemezdim rtx 3060 kötü bi kart değil + ne olacağı belli değil 3060 içime sinmedi dersen 3060 ti alabilirsin
  12. M.Barisk

6 bin civarı apu sistem topladım

2k paraya kar demiyosan ne diyim ama duruma göre mantıklı olan hazır sistemler şimdi dürüst konuşalım. bazı sitelerde ekstradan ram takviyesi yapabiliyosun bunuda unutmayalım karar senin yinede
  13. M.Barisk

6 bin TL ye apu almak ve gpu stoklarının ve fiyatlarının düzelmesi için dua etmek yerine biraz daha biriktir hazır sistem al 1624447416 piyasanın yakın zamanda düzeleceğini sanmıyorum
  14. M.Barisk

idarelik keşke amd bi işlemci kullansaydın vega grafikleri şu an harikalar yaratıyo resmen
  15. M.Barisk

Ekran kartı fiyatları normalleşince RTX 3060 sistem fiyatları ne olur?

fiyatların düzeleceğini hiç sanmıyorum çok fırsatçı var mining bitse bile dolar da 8,50 civarlarında indirimler için dua etmekten başka elden bir şey gelmez herhalde
  16. M.Barisk

Bu Zamanda Sistem Toplanır mı?

bence bekleme daha da doların artıcağını düşünüyorum ekran kartını 2.el alabilirsin diğerlerini 0 al
  17. M.Barisk

Bu bilgisayar alınır mı?

Psu Markası Hellfire mı ?
  18. M.Barisk

Bilgisayar almak istiyorum fakat ailem almıyor

kankam biraz sen kazan birazda onlar katsın ben öyle yaptım fikrime karşı çıkmadılar desteklediler
  19. M.Barisk

1660 Super vs 1070

oyunlarda fps testlerine bakarak söylüyorum
Geri