Arama sonuçları: *

1. M

Donanım Arşivi Yeni Sistem

Meraktan değil bu soruyu sormamın tek sebebi. elimde olan laptopumu satıyorum alıcısı çıktı ama sistem hakkında bilgisi olan varsa bilgi alıp beni tatmin edip etmeyecek bir sistem mi onu araştırmaya çalışıyorum. Böyle gereksiz şeyler yazıp konuyu meşgul etme.
  2. M

Düşük bütçeli olmayacak fiyat performans olacak dedi diye hatırlıyorum. Ryzen 5 mi olur 7 mi olur orası önemli biraz benim için. 1591909493 Çok teşekkürler!
  3. M

Yeni gelecek sistemde 3700x gelme durumu var mı sizce? Yoksa 3600 mü olur?
  4. M

Ne zaman pc toplamalıyım?

Böyle bir hazır kasa var. Bana iyi geldi fiyat olarak. Bilgisi olan bilgilendirebilir eksi artı yönlerini. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-msi-rx-5700-gaming-x-b450m-a-pro-max-kingston-480gb-gskill-16gb-ram.html
  5. M

Photoshop İşleri İçin Toplama PC

İşlemci 2700x Anakart B450 ya da x470 anakart Ekran kartı rtx 2060 Ram 2x8 cl16 3200mhz 512 m2 ssd Oyun ve render için bu şekilde bir sistem işimi görecektik 3 yıl sanırım. Üstünde düzeltme ya da marka önerisi yapacak olan arkadaşların tavsiyelerine açığım. not: yakın bir arkadaşım i5...
  6. M

Çok tesekkürler aklımda benim de hemen hemen böyle bir sistem var 1588002301 Çok sağol 🙏🏼
  7. M

İlk açıklamada yazdığım gibi sürekli iş yapan biri değilim.Video edit konularında da kendimi geliştirmek istiyorum. İş geldiğinde elimdeki bilgisayar beni üzmesin 3 yıl rahat götürsün yeterli benim için.
  8. M

Teşekkürler dostum. Bilgi paylaşımı yapalım bi ortak nokta bulabilirim diye konuyu açtım ama gelen olmadı
  9. M

3600x Tuf b450 Gtx 1660s ya da duruma göre rtx2060 Böyle bir sistem işlerimi görme konusunda ne kadar yeterli olur?
  10. M

Kasa için ortalama 6.5k civarı düşünüyorum. Laptopu satıp üstüne ekleyip toplayacağım
  11. M

Ekran kartı için öneriniz nedir acaba?
  12. M

Teşekkürler öneri için. Yeni işlemciler gelme durumu olursa o zamana kadar günceldekilerin fiyatları da daha makul seviyelere düşecektir. Böyle bir durumda en azından min. 3700x gibi bir işlemci üzerinden sistem düşüneyim.
  13. M

3800x gibi işlemci olursa ekran kartına max 2 bin gibi bir bütçe ayırabilirim gibi duruyor. Aklıma takılan şöyle bir konu var mesela 3800x e gerek olur mu? Çok aktif bir iş durumum yok olursa da zaten daha prof iş akışına uygun pc toplanabilir. Böyle bir durumda 2700x ya da 3600x daha mı...
  14. M

Merhabalar, sizlerden bu konu hakkında yardım rica ediyorum. Ortalama 6.500₺ civarında öneriler bekliyorum. Şu an 2015 macbook pro i5 kullanıyorum, ufak tefek photoshop işlerinde sorun çıkartmıyor ama satıp kasaya dönmek istiyorum. Ufak tefek işlerim için macbook hala işimi görüyor ama...
Top Bottom