Arama sonuçları: *

1. MTBC

Masa 90 cm yetermi??

60 CM'lik masada yıllarca oynadım. Şu an büyük bir masam var ama 90 CM işinizi görür diye düşünüyorum ancak kasayı yukarıya koymayın çok alan kaplar.
  2. MTBC

Ekran kartsız 12 bine sistem öneri

Doğru diyon hocam :D Psu ve kasa önerin var mı
  3. MTBC

Sıfır istiyorum hocam ya ikinci el ile uğraşmayacağım zaten 2. Bilgisayar olacak
  4. MTBC

Selamlar arkadaşlar 12 bin TL'ye apu sistem toplayabilir miyiz? Toplayabilirsek ne olur? İleride upgrade yapmayacağım ikinci bilgisayar olarak kullanılacak ve knight oynamak için toplayacağım: Düşüncem 5600G 32 GB Ram B550 anakart : marka model yok Psu kasa yok Varsa öneriniz bekliyorum..
  5. MTBC

Yayın Için Bilgisayar Toplamak Istiyorum.

Malesef hocam ben de Yurt dışından almıştım.
  6. MTBC

Yayın Için Bilgisayar Toplamak Istiyorum.

Anakart B550 aşağısına düşme hacım ilerisi açık. Şu Hepsiburada sürekli indirime giriyor B550 A-PRO mu ne o güzele benziyor. Ayrıca ekran kartını nvidia al da hangi kartını alırsan al bu işlerle uğraşacaksan. 3060 Ti yerine bütçe yeterse 3070 alabilirsin. Bir tane mikrofon standı lazım olacak...
  7. MTBC

Gaming gen tr den pc aldım ne zaman gelir?

Arayın isterseniz 1 hafta olmuş neredeyse. Bazen yoğunlukta geç gelebiliyor.
  8. MTBC

INTEL Core i3-12100F ASUS Radeon DUAL RX 6600 sistem linkleri aşşağıda

Yeni satılan sisteme de bir bakabilirsin
  9. MTBC

🚨Vatan PC Yeni Karne Sistemi Geldi 🚨

11k fiyat var psu almak gerekli bir tane
  10. MTBC

🔥Vok Sürpriz Sistem Geliyor🔥V6 İçin Üzülenler Buyurunuz

Sistemi yükselteceğim inşallah hoş bir sistem gelir.
  11. MTBC

5,000₺ Knight Online için pc önerisi

Hocam 5.000 TL'ye gerek yok letgo veya sahibindenden 2.500 TL'ye işinizi görecek bir sistem yaparsınız.
  12. MTBC

Vatandaki Pc Geldi + Monitör 🔥🔥

Hayırlısı olsun dostum güle güle kullanın.
  13. MTBC

Ekran kartı ve psu ne kadar eder?

4.5 sıfırı ekran kartı biraz kullandık psu 1,2 falan sıfırı ondan sordum ne eder kaça gider diye bende ona göre vereceğim @QWuiet 7 çok değil mi
  14. MTBC

Ekran kartı ve psu ne kadar eder?

Arkadaşlar selamlar msi mech rx 6500xt ekran kart Sharkoon wpm goldzero 650w 80+ gold atx güç kaynağı bulunmakta sistemimde. Ekran kartı şu Amazon Almanya'dan alındı. psu da garanti bitmesine iki ay kaldı. Bir arkadaş ile konuştum bu iki parçayı istiyor sizce 5000 TL'ye verilir mi? Ayrıca 650...
  15. MTBC

Topladığım Sistem Nasıl?

Hayırlı olsun ben de R5 5600X alayım mı diyorum R5 3500X var sistemi yavaştan yükseltmek istiyorum, b550 anakartı da sonradan alırım :)
  16. MTBC

Topladığım Sistem Nasıl?

Hocam gayet güzel sistem. Eğer indirimde bulursan kaçırmadan al. Ben Windows için 256 GB m2 kullanıyorum, geçen ay 2 TB HDD aldım şimdilik hepsini almaya çalışma istersen yavaş yavaş hepsini dizersin.
  17. MTBC

bilgisayar alacağım sistem önerisi veya bütçeme uygun dizebilecek var mı ?

Benzer bir sistem öneriyordum arkadaş yazmış. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz @rayNd . RX 6600 almayın bu bütçeye.
  18. MTBC

Toplama Önerir Misiniz?

Ben M2 SSD'yi sistemi kurmak için 256 gb almıştım. Ayrıca HDD ve sata SSD de alarak bunlara oyunlarımı kurdum. Oradan da biraz cebime para kaldı. Biraz bekleyebilirim derseniz indirim kovalayın derim daha uyguna alma şansınız var. Benim kasam MAG 100R bu kasa mesh yapıya sahip. Öneririm.
  19. MTBC

Bilgisayarım kaç tl eder?

@Yiğit2 @metekagan01 Anakart, işlemci ve Ram 3.800 TL dedi kabul etmedim yeni işlemci anakart gelene kadaaarr... Anca boşa düşünce satmak lazım :)
  20. MTBC

Bilgisayarım kaç tl eder?

Selam arkadaşlar bilgisayarımı satıp model yükseltmek istiyorum bir arkadaş bilgisayardaki işlemci ve anakarta teklif verdi, ram kaç para olur diyor? Sizce acaba kaç paraya vermeliyim? sandisk 500gb ultra nvme m2 ssd msi mech rx 6500xt ekran kartı msi mag 100r kasa sharkoon wpm goldzero 650w 80+...
Top Bottom