Arama sonuçları: *

1. MacWix

Full Set Oyun Bilgisayarı alınır mı? ?

Pazrlık et biraz daha düşerse alınabilir, bence 13k gibi
  2. MacWix

Satın Almayı Düşündüğüm Sistemin Parça Uyumu

Fiyat için bir şey diyemem ama kasa ağlıyor, bildiğin yanıyor. Şu sistem toplamaya bakar mısın.
  3. MacWix

Satın Almayı Düşündüğüm Sistemin Parça Uyumu

O sisteme y70 touch altında bir kasa düşünemiyorum, ne yapar eder alırdım. https://hyte.com/store/y70/cs-hyte-y70tti-ww
  4. MacWix

Mimarlık ofisi için masaüstü bilgisayar

Valla gayet aydınlatıcı oldu kafamızda oturdu bazı şeyler. teşekkürler.
  5. MacWix

60 çıkmamız zor çünkü monitör ekipman da alınacak. Normalde 40'a çözeriz diyorduk ama mecbur 5-10bin daha arttırdık. 7500f için kararsız kaldık, işte kulanılacak. ram yükseltiriz ama işlemci 2-3 yıl işimizi görsün istiyoruz. 2d-3d uygulamalar kullanılacak sistemde.
  6. MacWix

Aynen, bi 15-20 gün vaktimiz var yılsonuna iyi bir sistem gelirse kovalayacağız. Olmadı yılsonu bütçe arttıracağız mecbur alacağız
  7. MacWix

Dediğin gibi buna benzer birşeyler bulmaya çalışıyorum. Ekran kart rtx istiyoruz ama.
  8. MacWix

Anladım,teşekkürler
  9. MacWix

işlemci hangi seri bakalım 7500f düşük mü kalır
  10. MacWix

Teşekkürler. işlemci amd olur o zaman diyorsunuz. Ekran kartı rtx olsun değil mi? birde ram soracağım 32 gb az mı olur. 90-120 dairelik bir site projesi hazırlarken 5-10 dk. da açılmasın program istiyor.
  11. MacWix

İntel işlemci ve 4070s veya 4080 ekran kartlı sistem bulamadım. Yok mu yardımcı olacak
  12. MacWix

Rtx 4070Ti Super- Ryzen 5 7600x 57.576TL ye alınır mı?

Güzel sistem olmuş fiyatına göre bence. İşlemci için o soğucu yeterli olur gibi. Belki bir ssd daha ister sistem.
  13. MacWix

80k'ya bu sistem HO mu GO mu

HO Neden bu kadar yüksek bir sistem topladın. ne için kullanıyorsun bilgisayarı
  14. MacWix

Merhaba arkadaşlar mimarlık ofisi açacak yeğenim için masaüstü bilgisayar alacağız. Var mı güçlü uygun bir bilgisayar tavsiyeleriniz
  15. MacWix

4070 süper bu sistem alınır mı? 35.600TL

17binlik sistem alacağız diye girdik mağazaya, personel buda biter dedi gaza gelip 36binlik sistem alıp çıktık. Oyun için yazık olacak sanki iade edeceğim gibi akşam iş çıkışı.
  16. MacWix

Xıgmatek üstündeydi hava soğutuculu, rampage sıvı soğutma ben tercih ettim.
  17. MacWix

AMD niyeti ile gittik bitmiş, personel bunu önerdi. Bi gazla aldık ama bilemedim şimdi.
  18. MacWix

Merhaba, dün vatan bilgisayara 4060 lı sistemi almaya gittim ama tükenmişti. Personel böyle bir sistem var dedi. Bakamadan pek sipariş verdim. Ama şimdi baktım da pek avantajlı değil gibi. İade etmeli miyim sizce. 35.600TL verdim. Sadece valo,csgo gibi oyunlar oynanacak bilgisayarda.
  19. MacWix

Çözüldü✓ 20 Bin Bütçem Var Gaming Monitör dahil sistem tavsiye edermisiniz

Al bu sistem fiyatı güzel. kalan para ile monitör yaparsın. https://www.incehesap.com/neron-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50705/?utm_source=instagram&utm_medium=influencer&utm_campaign=ModArtPC&utm_term=24.03.2024-neron-silver-hazir-sistem#tabs
Top Bottom