Arama sonuçları: *

1. M

Sizce bilgisayarımın ederi nedir

12.5’a ilana koyup 10.5’a kadar pazarlık payı bırakabilirsiniz bence.10.5’dan aşağıya satmayın derim.
  2. M

Bu bilgisayari kaça satmalıyım?

Aradaki 6 bin farkı veremeyecek insanlar da var ayrıca hocam monitör de dahil.
  3. M

Parçaları ikinci elde tek tek toplamaya kalksa anca 16 lira yapıyor hocam bence o fiyatlara rahatça satılır.
  4. M

Maalesef monitörle beraber o fiyat hocam bence 18-19’a ilana koyun bekleyin ve teklifleri değerlendirin.
  5. M

Bilgisayarımda eksik olan şeyler nedir?

Depolama alın hocam onun dışında yeterli olacaktır eğer bütçeyi az daha arttırsanız ekran kartını satıp yükseltebilirsiniz.
  6. M

16-18 arası gider gibi.
  7. M

Sistemim ne kadar eder

Monitörle 30-32 arasına gider sadece kasa ise 25-28 arası eder bence hocam. Tavsiyem monitörle satacaksanız 32.5’a ilana koyup pazarlıkla satmanız eğer monitörsüzse 28’e ilana koyabilirsiniz.
  8. M

Çözüldü✓ 2 Sistem arasından hangisi alınmalı?

Önemli değil hocam mesajı yeni görüyorum.Hayırlı olsun tekrardan. 1743113557 Hocam onun yerine şu sistemi özelleştirip ayrıca bi monitör ve ekipman alsanız daha iyi olabilir. 1743113669 Bu sistemde güzel ekran kartı ikinci el alınırsa daha güzel bi fiyat olur.Monitör önerim şu olacaktır ama...
  9. M

Evet hocam rami de yükseltirseniz on numara olacaktır ama ekipman yok dediğiniz gibi.Hocam ekipmanlara ihtiyacınız varsa fiyatı iyiyse ikinci el o sistemi alın derim ben ama ekipman şart değilse bunu alın bu arada ikinci el o sisteme total kaç istediler?
  10. M

2.El sistem iyi gibi hocam aynı fiyattaysa. 1743071626 Çoğu parça yeni ve güzel garantileri varsa tadından yenmez.
  11. M

Sistemim için upgrade önerisi.

Bence hepsini satsa daha kolay alıcı bulur.
  12. M

Sistemim için upgrade önerisi.

Elinizdeki sistem için daha çok yükseltme seçeneği yok gibi hocam en fazla ekran kartı ve işlemci değişirsiniz ama o masrafa değmez bence en güzeli sistemi satıp sıfır bi sistem dizmek.
  13. M

Hocam saydığınız iki modelde de böyle sorunlar yaşandığı doğru yaşamayan da vardı ben gibi ama özellikle 7000 serisi olmak üzere 6000 serisinden sonra düzelttiler bu işi driver hatası yok denecek kadar az.Eğer arada render yaparım,yapay zekayla işim olur derseniz yine nvidiaya yönelin ama bence...
  14. M

https://www.incehesap.com/ventus-evo-tavsiye-sistem-fiyati-64130/ 1742852438 Hazır sistem olarak düşünülebilir ya da dediğiniz gibi yapın ama daha halen amd 7000 ve 9000 serisi işlemciler istenen ikinci el fiyatlarında değiller toplarken yine sıfırlara yönelebilirsiniz.
  15. M

O fiyat bandında 4060ti bide 8GB versiyonu hiç alınmaz hocam.7700xt’li sistem bakın rtx istiyorsanız da bence sistemi toplayıp ikinci el 3080 ya da 3090 bakın.
  16. M

Rx 9070 ryzen 5 9600x li sistem nasıl?

Hayırlı olsun hocam,güzel sistem alınır.
  17. M

Ryzen 5 7500F RTX 4070 Ti Super Sisteme Parça Önerisi

Sorun yaşayandan fazla yaşamayan var hocam emin olun çünkü bu anakart bayadır çok çok satıyor geçenlerde beyaz modelini 5000’den satmışlardı gaming gecesinde direkt stokları bitmişti. Satılan 50-60 kart varsa bunların anca 7-8’inde sorun vardır.
  18. M

Hocam Msi asus veya farklı bi marka alın emin olun 10 kişinin 5’i yine sorun yaşıyor. Geçenlerde birkaç kişinin aldığı Msi x870e anakartı sorunlu çıkmıştı.
  19. M

Normalde bunu( https://pckolik.com.tr/urun/90-MXBR80-A0UAYZ?ref=akakce&v=1.41.7) önerecektim ama bütçe dahilinde benim gözümde en f/p anakartı önerdim.
  20. M

Taş gibi anakart hocam ,teknoloji işi bu herhangi bi parçadan çekebilirsiniz sıkıntı zaten.Kendim kullanıyorum bi problemle karşılaşmadım henüz ve problemle karşılaşan insanlar olduğu gibi forumda sorunsuz kullananlar da var.
Geri