Arama sonuçları: *

1. Marginale

her şey dahil sistem 47.000TL alınır mı?

Ucuz şey alacak kadar zengin değilim diye bi laf vardır bildin mi dsfsdfsdf
  2. Marginale

her şey dahil sistem 47.000TL alınır mı?

Reis yanlış anlamada o sisteme rampage membran falan küfür gibi biraz ya. Tabii zevk meselesi de. Yazık günah.
  3. Marginale

Sistem upgrade tavsiyesi

İkinci el temiz 6700xt, 6800 daha mantıklı. Sıfır kartlar mantıksız pahalı.
  4. Marginale

Bilgisayarım 11750 TL'ye satılır mı?

Kanka çok yazmışsın. 6.5k-7.5k arası gider.
  5. Marginale

Çözüldü✓ istanbul anadolu yakası eve gelip pc parçalarını birleştirecek biri var mı

Nasıl istiyorsan. Sen parçaların hepsini aldın mı?
  6. Marginale

Çözüldü✓ istanbul anadolu yakası eve gelip pc parçalarını birleştirecek biri var mı

Yok zaten adı üstünde akvaryum etrafı cam dsfsdfsdf. Arkadaşta var ısınma sorunu hiç çekmedi. Onda 9 fan+1 egzos fan var ama.
  7. Marginale

O zaman paraya kıyıp akvaryum tarzı alman lazım ki 360mm sığsın. Senin beğendiğin kasa tipinde çoğu ürün önünde usb portunun vs olduğu kısım vs olduğu için mecbur 240mm yapıyorlar. 360mm attığına da sığıyor ama hem çok tıkış tıkış gözükür hem o ürünün fanlarının hızı kontrol edilebilir değil.
  8. Marginale

360mm kolay kolay her kasada olmaz. Olur ama örneğin ön tarafa diğer fanları söküp takarsın. O diğer 2 fanı da üstte 240mm destekli yere takarsın. Anca öyle olur. 360mm üste takmak istersen büyük akvaryum kasa tarzı kasalara bakman lazım. İşlemci ne? Güzel bir hava soğutma işini görür bence.
  9. Marginale

Bu arada araştırdım senin fanların güç çıkışı molex. Onuda anca direkt sata güç çıkışına bağlarsın psu dan. Yani fanlarının argb sini kontrol edebiliceksin ama hızlarını kontrol edemeyeceksin.Argb leri de reset tuşuna bağlamak lazım anakartta.
  10. Marginale

Kasanın psu takılan yerinin orada bi fan giriş portu var mı bakar mısın. Eğer varsa fanları ona, onun kabloyuda kasaya takıcaz ve hızlarını ayarlayabiliceksin. 1725894701 3-4 sistem topladım ama her sistemin kendine özgü farklılıkları oluyor. O yüzden fan çoklayıcı vs lazım mı onu öğrenmeye...
  11. Marginale

Ben takarım ama fan çoklayıcı vs gerekebilir önce eksikleri bulmak lazım. Hepsini anarta takarsan çirkin durur zaten. Kasanın içinde fan kontrolü için bi kart var mı? Bakar mısın?
  12. Marginale

Şeyhli tarafı mı? Kurtköy bölgesi civarı mı?
  13. Marginale

1000 dolara monitör dahil sistem önerisi

Taşıman çok zor olur konsol veya laptop senin için daya iyi olur bence.
  14. Marginale

Öğrenciyim ve 6 ayda topladığım sistem

Kankam sen iyiliğine kötülüğüne bakma. İlerde İnşallah daha iyilerini toplarsın. Keyfine bak.
  15. Marginale

bilgisayarıma 5bin teklif geldi kabul ediyimmi yoksa bekliyimmi

Kasaba denk gelmişsin. Selametle de geç.
  16. Marginale

Bembeyaz bir sistem arıyorum.

Beyaz istiyorsan kafadan 1.5 katı kitlerler.
  17. Marginale

Xigmatek kasa değiştirmelimiyim

Keşke bi sistemin ne olduğunu belirtseydin? Paran varsa tabii sistemi değiştir.
  18. Marginale

Beyaz sistem topluyorum uyumsuzluk var mı?

Beyaz sistem x2 fiyat.
Top Bottom