Arama sonuçları: *

1. Mazekieen

Sizce bu wtcn nuke oyun bilgisayarı nasıl

Çünkü fiyatı güncel piyasaya göre bile çok pahalı ve bileşenler yetersiz.
  2. Mazekieen

Şöyle bir sistem topladım nasıl olmuş ?

SSD hariç sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
  3. Mazekieen

Çözüldü✓ Dolar 7,5 düşmüş ben mi yanlışım!!!

Yalan bilgi olma ihtimali yüksek. Cuma akşamı kur kapanır .
  4. Mazekieen

Bu PC beni ne kadar götürür?

2 yıl ancak ekran kartını değiştirirsen 4-5 zorlayabilir.
  5. Mazekieen

Bilgisayar toplamak istiyorum yardım

Olmuş mu o kadar ben 790 tl ye sıfırını almıştım ?
  6. Mazekieen

Bilgisayar toplamak istiyorum yardım

1650 nin rakibi rx570 tir.1650 ve rx580 karşılaştırılmaz bile
  7. Mazekieen

Pc Topladım Önerileriniz Varsa Değerlendirebilirim

Dediğiniz sistemi teknobiyotikte 3.700 e gördüm bugün tek fark ssd adata(Su630 olması lazım) markaydı galiba
  8. Mazekieen

Ekstra olarak 240GB ssd yetersiz kalabilir günümüzde yeni çıkan oyunlar ortalama 60 gb (hatırladığım kadarıyla win10 30gb yer kaplıyor) 3 oyun yüklesen ssd dolar ya ssd yi yükselt ben şu şekilde yapmıştım çok üst düzey sistem gerektiren oyunlar oynamadığım için 240 gb ssd +1 tb hdd taktım...
  9. Mazekieen

Birkaç sene sonra bahsettiğiniz 1050-1060 gibi kartlar yeni oyunları desteklemeyecek fps problemi de cabası olacak.en azından 580 olmasa bile bir rx570 takmalısın bence.Rx 570 gtx1650 ile yakın bir kart
  10. Mazekieen

Bu bütçe aralığında nvidia ve intelden uzak dur başın ağrır.İşlemciyi 12nm ryzen 5 1600 yaparak artan para ile ekran kartını rx580 yapabilirsin.Daha sonra ise para biriktirince 8 gb ram eklemesi yaparak sistemi uçurursun.Gerçekten amd sistemler dual ram ile çok iyi oluyor.
  11. Mazekieen

Dostum sakın sipariş verme 4000 tl ile hem ekran kartı hem işlemciyi değiştiririz.Bu bütçe ile kesinlikle Amd'ye yönelmelisin.
  12. Mazekieen

Pc toplayacağım Yardım

GTX 1650 tavsiye etmem veri yolu düşük(bit).Bana kalırsa en azından 300-400 ₺ verip Rx580 takmalısın.Ayrıca anakartın ramlerinin frekansını desteklemiyor
Top Bottom