Arama sonuçları: *

1. MestanMuraT

Bu fiyata Bu sistem + monitör almayı düşünüyorum 134.000 + 30.000

Ötv zammıda geldi ne şanslı adamsın
  2. MestanMuraT

Çözüldü✓ Kendime yeni bir bilgisayar almak istiyorum

https://www.incehesap.com/machete-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42334/?ref=akakce&v=1.9 bu nasıl 1687003573 Diğer bileşenleri kafana göre yukselt islemci Ve ekran kartı fiyatı iyi gibi
  3. MestanMuraT

Facebook marketplace de vardı ikinci el olup daha iyi özelliklere sahip 30 k bandında dün arkadaşım göstermişti Facebook kullanmadığım için link atamıyorum
  4. MestanMuraT

Attığın link bizi toplama sayfasına atıyor her hangi bir bilgisayar bileşeni seçili gözükmüyor bu günkü fp kralı sistemi bekle belki işini görür hikaye bildirimleri aç bekle -donanım arşivi inst:https://instagram.com/donanimarsivi?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
  5. MestanMuraT

Çözüldü✓ PC Topluyorum (50K Civarı) Görüş ve Öneri [Sonunda Parçalar Hazır]

ddr5 ryzenları bekle rx 6900 xt ile 3080 den her türlü daha fazla fps alırsın bu arada tabi dlss rtx lowlacent shadowplay reflex gibi teknolojileri istiyorsan durum değişir ama amd ninde bu özelliklere benzer özellikleri var
  6. MestanMuraT

Sistem toplayacağım nasıl?

güzel toplamışsın
  7. MestanMuraT

Hem Yazilima Hem de Oyuna Uygun İşlemci?

kaç fps oynamak istersin elindeki halihazırdaki monitör kaç hz ? ve hangi ekran kartın var yoksa hangisini almayı düşünüyorsun ve bütçen ne?
  8. MestanMuraT

İlk Kez Pc Topluyorum

hazır sistem alsan daha hesaplıya gelebilir
  9. MestanMuraT

PC mi satıp yeni PC almalimiyim

stabiliyosan sat 6500 e ama daha ileriye dönük bir şey almanı tavsiye ederim 2 seneye alacağın sistem sadece 60 fps gaminge yarar
  10. MestanMuraT

pc almaya ailemi nasıl ikna edebilirim

kendi parası ise alsın arkasında dursun reşit ise babasını dava edebilir babasıda onu evden atabilir ya da evlatlıktan reddedebilir tercih meselesi babasının bir bilgisayar için de böyle bir şey yapmayacağını varsayıyorum.bu seneryo gerçekleşirse ailevi düzenin bozulması karşılığında bir sistemin...
  11. MestanMuraT

Bu eski bilgisayar nasıl optimize edilir?

bunu söylemek istiyordum nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum iyi demişsin reis
  12. MestanMuraT

Ryzen 3 3200G sistem kaç TL eder?

3750 tl yealınır gibi
  13. MestanMuraT

sana tavsiyem reşit isen bilgisayarı al ve babana bilgisayar aldım de en fazla tokat yersin veya psikolojik şiddete maruz kalırsın bence sistem için ödenen küçük birbedeldir.
  14. MestanMuraT

kanka bilgisayarı hepimiz gerçeklikten kaçmak için alıyoruz gerçeklik yakana yapıştı ise zorlanıyor iseniz hele bu devirde ev geçin dirmek hiç kolay değil keşke elimizden seni teselli etmekten başkası gelse hangi oyunları oynamak istiyorsun rekabetçi ,yartış,kamyon veya uçak similasyon onları...
  15. MestanMuraT

Kendimce Bir Sistem Topladım Çok Anlamadığım İçin Sizlere Sormak İstedim

ram slotlarını fazla doldurmak istemiyorsan ilerde eklemek.istiyorsan 2x16 al https://www.pttavm.com/kingston-16gb-ddr5-4800mhz-cl38-pc-ram-fury-beast-kf548c38bb-16-p-173276967?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
  16. MestanMuraT

Bu sistemde mining yapılmış, sizce alınır mı? (14k)

garanti verirken kartların to süre bazında çalıştığını baz alıyorlar yani sadece oyun oynayacaksan 2 sene rahat götürür gibi
Top Bottom