Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ 6000 TL Performans PC

Selamın Aleyküm Abilerim Ablalarım size bir sorum olacak ben 6000, tl ye valorantta en az 70 fps verse bile olur 60ın altına düşmesin yeter oyun oynayacağım yani abartı değil apex falan varmış onlar değil zula cs go minecraft ve valorant oynarım belki ets 2 ona göre güzel bir bilgisayar...
  2. M

4000TL Performanslı Pc Tavsiyesi

Bütçem max 5000 tl bende monitör ekledim ekran kartı şuanda lazım deil fazla nişe yapmicam esporcu falanda deilim iyi oynayamıyorum yeterli bemce ama yinede alırsam hangi ekran kartı olmalı
  3. M

Vazgeçtim apu toplicam r3 4300GE 16 GB RAM b450m s2h nasıl sadece sohbet yayını yapsam hatta yayın yapmicam valorant gta5 belki cs oynarım Nasıl olur
  4. M

İnno 3D nin nvidia gtx 1050 ti ekean kartını alsam yanına hangi işlemci yayın yaparken beni üzmez ? Ve ana kart
  5. M

Dediğim gibi oyun falan çok sık oynamam yinede sizce kaç tl bütçe koymalıyım biraz zor ama 4500 yapabilrim 5000 de olabilir sizin fikrinizi almak isterim
  6. M

İyi akşamlar 15 güne bir pc almayı düşünüyorum twitch de yayın yapmak istiyorum yayında fazla oyun oynamam oynasamda valorant fln oynarım ama 4000 tl bütçem var ne önerirsiniz ? Ve After Effects Premier Pro PhotoShop Kullanacam Max 4300 tl bütçe olur
Top Bottom