Arama sonuçları: *

1. Midora

10000TL Bütçe ile Sistem Önerisi

Hocam ultima 2060 i alacaktim ozellestirip 8200 den 1 hafta icinde once 8500 e sonra 8700 e cikti sonrada stok bitti. Fiyatlar hic dusecek gibi gorunmuyor aksine surekli olarak yukseliyor 🤦
  2. Midora

3060 ti ekran kartı ile mönitör dahil deil sistem önerisi Bütçe 10k

Hocam parca listesini ya da hazir sistemse direkt linki atabilir misin?
  3. Midora

Tavsiyelere açığız 🙄
  4. Midora

Bu markalarin kartlarinin msi ya da asus 1660 superlerinden farki olmadigina kesin olarak eminiz di mi konu actim bununla alakali aslinda ama hala emin olamadim
  5. Midora

Butcemi cok asar 1613329797 Ekran karti secenegi cok az attigindaki secenek dahil cogunda stok yok uyarisi veriyor hocam
  6. Midora

Bu iyiymis ama ssd burada pahali gibi sonradan baska bir yerden alip montaj yaparim en kotu. Tuttum bu sistemi. Tek sikinti ekran kartinin super olmamasi anladigim kadariyla oc ile ti serisinden daha iyi performans veriyor Edir: ekran karti supermis title da ti yaziyor kafalar karisik
  7. Midora

Kasa ve ssd benimde aklimi kurcaliyordu alternatifler buldum aslinda kasa icinde bakinmaya devam ediyorum vatandan
  8. Midora

Bütçemi aşıyor birde işlemci ve anakart bu örnek sistemin gerisinde. Ama rtx2060 fena olmazdı 🙄
  9. Midora

Ssd yi değiştirebilirim o problem olmaz ancak gaming serisi kartı bulmam pek mümkün görünmüyor.
  10. Midora

10k bir bütçem var (motinör dahil) Olmazsa olmazım amd işlemci b550 serisi anakart. Ekran kartı 1660 super dedim ancak farklı seçeneklere açığım. Edit: klavye mouse kulaklık vs fiyata dahil değil onları daha sonra çözmem gerekiyor. Ek olarak fotoğraftaki sistemin fiyatı sizce nasıl? Örnek...
  11. Midora

1660 Super ekran kartlarının farkları nedir?

Ben sistemi kendim toplamaya kalktığımda şuan Vatandan msi in 1660 super ini 3750 tl ye almam gerekiyor ancak pny li 1660 super olan hazır sistem 6500 tl civarı. Arada ciddi fiyat farkları var. Aslında kafa karışıklığımın nedeni bu.
  12. Midora

1660 Super ekran kartlarının farkları nedir?

Merhabalar. Piyasada çok fazla markanın 1660 Super modeli mevcut. Açıkcası kafam çok karıştı. Pny 1660 super dual fan modeliyle msi 1660 super modelinin arasındaki fark nedir?
Top Bottom