Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Ekipman dahil sistem tavsiyesi

IPS için pardon, mouse olarak ben size alternatif sunmak istedim o biraz tercih meselesi shapeleri daha hoşuma gitti benim ayrıyetten 4k veya 8k kullandığınız zaman işlemciye biraz yük biniyor giriş seviye işlemcilerde problem olur r5 7500f gibi bir işlemcide sorun açacağını sanmıyorum.
  2. M

Hocam türkçe istiyorsanız ona çok girmeyin bence biraz fantezi için ama görünüş olarak çok hoş.
  3. M

Monitör linki yanlış olmuş kusura bakmayın.
  4. M

Klavyenin soru cevap kısmında türkçe tuş takımı olduğu belirtilmiş, hot swap yedek 8 tane switch çıkıyor kutudan az önce bir arkadaş soruyordu ona da önerdim bunu aldı fiyatına göre dolu dolu duruyor. Monitör bunu alın. Mouse razer shapine yakın ve kaliteli bir şey, buda onun biraz daha logitech...
  5. M

R5 3500x - GTX1660 Super Sistem Yükseltebilirmiyim ?

Ne demek hocam, öyle yapmanız en doğrusu olacaktır tahminim :)
  6. M

R5 3500x - GTX1660 Super Sistem Yükseltebilirmiyim ?

hocam arkadaş çok güzel bir tavsiyede bulunmuş bende sizin gibi pubgde sıkıntı çekiyordum 1660 oc ekran kartım var işlemcim r3 4100 pubg gibi fps oyunlarında düşük kalıyordu yakın zamanda tanıdık bir arkadaştan r5 5600 aldım makul bir fiyata o da yükselteceği için satıyordu nasıl rahatladım...
  7. M

Çözüldü✓ Hazır Sistem Tavsiyesi, Yeni Yılda Zamlanır mı?

Öncelikle içten yorumlarınız için teşekkürler evet amd nvidia arasında ekran kartı olarak fiyat farkı var doğru söylüyorsunuz yan bileşenler konusunda sistemi biraz özelleştirip satın almayı düşünüyorum 2 tane m2 slotu olması tabii ki iyi ben olursa olsun olmazsa aramam kafasındayım, yükseltmeye...
  8. M

Anladım, tamamdır. 1733762405 Bu arada neden 4070 amd ekran kartı ilk defa kullanacağım ve deneyimlemek istiyorum kötü bir tercih mi olur? kas gücü olarak 4070 den iyi ve rtx vesaire teknolojileri kullanmayacağım.
  9. M

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-b650-corsair-32gb-1tb-ssd/ https://www.incehesap.com/obsidian-elite-hazir-sistem-fiyati-57184/ 1733760979 o site neden yasaklı oradan almayı düşünüyordum güvenilmez bir site mi? 1733761380 VOK Gaming V9 sistemi...
  10. M

doğrudur, eh 1733760568 aslında aklımda amd vardı, link nasıl ekliyorsunuz hocam bende atayım?
  11. M

haklısınız ama sizce f/p hazır sistemler görür müyüz yeni yılda?
  12. M

hocam bilmiyorum malum durumlar vahim..
  13. M

Belki şuan olmasa da yakın zamanda pc almayı düşünüyorum yeni yılda sağlam zam gelir mi? sizce yeni yılı beklemeyip şuan almalı mıyım? veya aksine fiyatlar düşer mi? şuan alırsam taksitle almayı düşünüyorum.
  14. M

Çözüldü✓ R7 5700X3D mi DDR5 mi?

Hesap yapıp bakacağım bütçeme göre, Teşekkürler önerileriniz için.
  15. M

Tamamdır duruma göre bakayım x3d anlamsız harcama olur muhtemelen. 1733436338 Teşekkürler :)
  16. M

Haklısınız bende zaten birazda FPS konusunda sıkıntım olmasın hemde o dünyayı biraz deneyimlemek istediğimden cazip geldi, ayrıca x3d işlemcide soğutucu parası ayrı fazla girecek :) test videolarına bakıp almayı düşünüyorum aklıma yatanı, 5600 ve 5600x arasında fark var mıdır 1k ya değer mi?
  17. M

Haklısınız aslında dediğim kartlar biraz fazla olabilir işlemci konusunda sıkıntı yaşamayayım ve rekabetçi oyunlarda biraz yüksek fps alayım istiyorum ileride 240hz monitör çekme düşüncem var, peki sizce r7 5700x3d parasına değer mi?
  18. M

Şuanda kullanmakta olduğum bir sistem var Gigabyte B450M S2H Gskill Ripjaws RED 8x2 Gigabyte 1660 OC Ryzen 3 4100 512 GB SSD, 1TB HDD, 300GB HDD Kasam: Corsair Spec Delta RGB, Corsair PSU 650W +80 İşlemciyle Ekran kartını yükseltme yapmayı düşünüyordum acaba ddr5 e geçmeye gerek var mı diye...
Geri