Arama sonuçları: *

1. M

dasistem2 şöyle güncel oyunlarını yüksek fpsle oynatırmı nasıl sistem

Normalde thermaltake j24 mesh panel alıcaktım ama seçeneklerden kaldırmışlar diğerleride içime sinmedi. Powerboosta kimse iyi demiyor, diğerininde önü cam olduğu için g33’ü seçtim hakkında kötü yorumda görmedim
  2. M

dasistem2 şöyle güncel oyunlarını yüksek fpsle oynatırmı nasıl sistem

ben böyle aldım diğer kasalar kötü bence seçemedim hiçbirini 1598567972 Hazır indirime girmişken alınır bence sistem 2
  3. M

Pcyi almadan önce son kontrol

bu sistemi kesin alacağım sadece kasa konusunda kararsız kaldım bunun önerisini yaparsanız sevinirim 1598549784 Nasıl pahalı dün 6900 dü şimdi 6000’e düştü acil almam gerek
  4. M

Kasa fazla tutuyor beyler o yüzden, başka kasa önerme şansınız var mı özelleştirmeler arasında https://www.itopya.com/da-sistem-2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-3-rx-5600-xt-oc-evo-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
  5. M

Arkadaşlar sistemi alıyorum sizce sıkıntı var mı parçalarda ? Uyumsuzluk vs. Fiyatı önemsemeyin lütfen sadece bunu söyleseniz yeter 1598549465
  6. M

Max 5 sene kullanım için hangisi ideal

5 sene kullanmak için bir pc alacağım sizce bu sistem fazla mı gelir ? (7500 Yoksa 5 sene için o kadar para vermeyip bunu alsam nasıl olur (5900 tl ve 1 tb ssd alıcam)
  7. M

Elraen PC vs DA 2 (özelleştirmeli)

eyvallah arkadaşlar teşekkür ediyorum incelicem !!
  8. M

Şimdi şöyle tipler var adam 7600 e rtx 2070 olur diyor tamam yap diyorum ekran kartı harici bütün parçalar dandik artık sıkıldım bu tiplerden o yüzden böyle çıkıştım ikinci olarak parçaları ayrı ayrı almak yerine direkt hazır sistem olarak alacağım eğer hazır sistem olarak önerebileceğiniz bir...
  9. M

parçalar aynı değil ki böyle toplanır zaten biliyom bende 1598377801 teşekkür ederim dost sağol
  10. M

satış fiyatlarından haberiniz yok herhalde vatanda ilk sistemi toplayınca 9000 tl tutuyor yeni türkiye bu 1598377384 bide elrende 1 tb ssd falan var kararsız kaldım vlla
  11. M

dolar 7.40 oldu, ay başında sistem2 6000 tlydi şimdi 6950 tl
  12. M

Tek tek toplayınca daha pahalıya denk geliyor bu parçalar
  13. M

Özelliklerini okuyabildiniz mi elraeninki biraz küçük yazı
  14. M

Merhaba arkadaşlar sizce hangisini almalıyım Özelleştirmeli DA-2 7650 TL: özelleştirmeli Elraen sistem 7300 küsür TL:
  15. M

Bu PC 1000 TL farka değer mi ?

o değilde rami yeni farkettim bende, 1. Sistemi kafadan sildim bile :)
  16. M

Banada 2. Daha güven veriyor, 1000 tl farka değer gibi
  17. M

ikisi farklı hazır sistemler ikisinide özelleştirdim bütçe 7.5 k monitörüm var anakart işlemci ekran kartı kasa daha pahalı ucuz olan sisteme göre
  18. M

Ucuz olan 6500 tl Daha pahalı olan 7500 tl
Top Bottom