Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

7800x3D ve 4070 Ti Super sistem tavsiyesi alabilir miyim?

Birader hala anlamadığın şey kasalarin farklı oluşu siyah ekran kartı koymuşsun mesela ben sırf beyaz aradım. Akvaryum kasa yaptım ve görsellik açısından sıvı soğutma da normal fanlarda aynı olsun diye neyin yükünü kaldıracak bana bir anlat ben diyorum ki fazlasıyla yetiyor 2k 240hz de monitör...
  2. MovesLikeJaggeR

Bütçe 70k dediğin de ve istedikleri parçaları göz önünde bulundurursanız evet haklısınız lakin bütçeyi arkadaş artırdı mı evet sonradan verdiği bütçeye göre istediği kasa tipine göre biz bilgi verdik yoksa her şeyin en iyisini sen bilmiyorsun k.bakma hatta özelden yazan arkadaşa söylediği psu...
  3. MovesLikeJaggeR

12.5k ya aldığım işlemciye 15k teklif vardı zaten satarken yine zarar etmiyorsun ki
  4. MovesLikeJaggeR

sen problemli bir ergensin belli kasam güzel dursun diye bir zevkim varsa bu seni ne ırgalar ? Benim sistemimde şuan her şeyiyle bana fazlasıyla yetiyor o yüzden de performans düşüşü neyde yaşıyorum söyle bakalım hiç bir halt bildiğiniz yok ezbere konuşmayı bilen boş mahlukat
  5. MovesLikeJaggeR

Bana bu sistemi 80e dizer misin bay çok bilmiş ? 1735904793 Bunlar 10liraya f/p sistem bekleyen tipler boşver. He yadırgamıyorum ama piyasa belli parça kalitesi belli dediğiniz gibi herkesin kendi bütçesine göre imkan ne ise onu alır
  6. MovesLikeJaggeR

kusura bakma dostum da bu bütçe de b650 anakart alıyorsan biraz daha iyi bir şey al ya da x870 al b650 alıyorsan da ne bileyim rog al yani :)
  7. MovesLikeJaggeR

Hocam böyle setuplar zevk işi bende zevkle topladım ev taşıyacağım diye satışa koydum lakin mayıs haziran gibi toplu para geldiğinde tekrardan dizeceğim şayet satılırsa:)
  8. MovesLikeJaggeR

Temmuz da dizdim fanlar ve kasa 2.el setup hariç kasa 80 civarı tutmuştu
  9. MovesLikeJaggeR

Hayırlı olsun ama 90klara dizilen sistemde bir akvaryum kasa sağlam fanlar ve özellikle de atx anakart alırdım ben :)
  10. MovesLikeJaggeR

Yazık ya o kadar para verilecek matx anakart zart zurt kartlar b650 chipset daha iyi sistemler toplanır gerekirse 3 4 aylık sistemler alınır diye düşünüyorum
  11. MovesLikeJaggeR

Ev taşıyacağım ustam ondan hiç satasım yok ama mecburiyetten
  12. MovesLikeJaggeR

2.el düşünseydin benim beyaz meleği verirdim sana anlaşırsak :)
  13. MovesLikeJaggeR

Bende düz süperi 80e mal ettim :) imzamda ki sistemi
  14. MovesLikeJaggeR

Yeni toplayacağım sistemde kasa , fanlar ve sıvı soğutucu değiştirilmeli mi ?

Para çoktan ziyade zevk meselesi ben sırf beyaz diye belki 20 25k para verdim fanları falan her şeyi ona göre dizdim
  15. MovesLikeJaggeR

Yeni toplayacağım sistemde kasa , fanlar ve sıvı soğutucu değiştirilmeli mi ?

Kasa h9 flow alabilirsin kablolaması falan en iyilerindendir ayrıca lianli infinity set kullanıyorum onu alıyorsan soğutucuyu da aynı galahad 2 lcd infinity al set olsun derim örnek istersen resim atabilirim
  16. MovesLikeJaggeR

Bilgisayarım ne kadar eder acaba ?

Ev değiştireceğim ve daha alalı 5 6ay oldu fanlar 2.el aldım bir tek sizce aşağıda yazacağım sistem ortalama ne kadar eder. İlerleyen zamanlarda bütçeyi düzeltip hyte kasa bir setup düşünüyorum tekrardan. Ekran Kartı:Gigabyte Aero 4070 süper İşlemci:R7 7800x3D Anakart:Asus Rog B650-a Ram:Lexar...
  17. MovesLikeJaggeR

7800x3d 4070ti super SİPARİŞ VERECEĞİM BAKAR MISINIZ?

Dostum ben beyaz sistem aldım ve aldığım parçalar keyfi onu demek istiyorum mesela 12 ay peşin fiyatına olsun diye son 3 4 parçamı mecbur hepsiburadandan aldım sistem yazıyor imzamda full beyaz ve lianli fan lcd ekranlı sıvı soğutma cart curt piyasadan peşin para alsaydm mesela sıvı soğutma ve...
  18. MovesLikeJaggeR

7800x3d 4070ti super SİPARİŞ VERECEĞİM BAKAR MISINIZ?

Direk sistem yerine parçaları kendiniz toplayın ben üst seviye parçalar toplayarak düz 4070süperi 80e topladıydım galiba
  19. MovesLikeJaggeR

Beyaz sistem VS Siyah sistem

Hayır genel olarak beyazın pahalı olmasını diyorum
Top Bottom