Arama sonuçları: *

1. MrMarxs

Windows 24H2 ye geçeceğim

Yukarıda yazdığım gibi windows 24h2 ye geçeceğim pc yi yeni aldım içinde fazla veri yok. Clouds açık değil yedeklemem mi gerekiyor. Steam epic cs2 fln var pc de
  2. MrMarxs

7500f 4060 fls sorunu

Beyler yeni sistem topladım Msi pro a620m anakart 7500f islemci 4060 ekran karti Ben bu pc yi topladiktan sonra bios ta falan hic degisiklik yapmadim Cs 2 de 170 fos aliyorum 400 almam gerekiyor diye biliyorum Ekran karti ve anakartin driverleri guncel Problem nedir sizce
  3. MrMarxs

2K ya kadar siyah mekanik tam klavye önerisi

Anladım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  4. MrMarxs

Hocam teşekkür ederim ama yazılımla uğraştığım için tam boy şart kablolu olsa da olur Ona göre bir öneriniz varmıdır 1738187004 Öneriniz için teşekkür ederim hocam ama ingilize ye alışmak zor gibi geliyo Tavsiye edebileceğiniz başka bir model varmıdır?
  5. MrMarxs

Şart olan gereksinimler Siyah mekanik ve tam klavye olması Kablosuz olursa da tadından yenmez
  6. MrMarxs

Rampage spear beyaz 750w kasa ekran kartı slotu

Anladım hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim İyi geceler. 🤍
  7. MrMarxs

Tamam hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için İyi akşamlar. 1738097374 Evet bunu soruyordum bunlardan hangisi ekran kartı soketi
  8. MrMarxs

Hocam yardımınız için teşekkür ederim Ancak ben kasa dışından ekran kartı giriş soketinin yerini bilmiyorum Yardımcı olursanız sevinirim
  9. MrMarxs

Pc kasa ile monitor bağlama

Teşekkür ederim.
  10. MrMarxs

1738096845 Sistemin fotosunu attim hazır sistem
  11. MrMarxs

Pc kasa ile monitor bağlama

İyi akşamlar herkese Sipariş vermiş olduğum bilgisayar yarın gelecek ama ilk bilgisayarım olduğu için ne yapacağımı hiç bilmiyorum Bilgisayar ile monitor nasıl bağlanır Hdmi ile ekran karti nasil baglanir Anakart ta çıkak kablo nereye takılır gibi Sistemi hazır aldım bileşenleri soylemenize...
  12. MrMarxs

Özür dilerim donanim arsiv bildirimlerim kapalı olduğu için geç cevap veriyorum Link bu: https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-spear-4x120mm-rgb-fanli-750w-80plus-bronze-midt-atx-gaming-beyaz-kasa.html
  13. MrMarxs

Sistem hazır 4060 7500f li
  14. MrMarxs

Hayır doğru anlamışsınız Yani anakartda ki soketini bulamadım
  15. MrMarxs

Rampage spear beyaz kasa da ekran kartı soketi hangisi resim olarak atarsanız sevinirim
  16. MrMarxs

3K YA KLAVYE+MOUSE+MOUSEPAD ÖNERİSİ

Teşekkür ederim öneriniz için
  17. MrMarxs

3K YA KLAVYE+MOUSE+MOUSEPAD ÖNERİSİ

İyi akşamlar herkese Toplam 3k butcem var klavye+mouse+mousepad onerirmisiniz Mouseyi logi g305 dusunuyorum Mousepadın muq olmasına gerek yok Klavye+mouse ağırlıklı bi seçim olursa iyi olur
  18. MrMarxs

3K YA KADAR MOUSE KLAVYE ÖNERİSİ

Toplam 3k butcem var mouse+klavye önerir misiniz?. Kasa beyaz ona gore uygun renk olursa guzel olur. Mouse yi logitech g402 dusunuyorum.
  19. MrMarxs

25-30K KASA ÖNERİSİ.

Teşekkür ederim hocam ama bu darboğaz yapmazmı
  20. MrMarxs

25-30K KASA ÖNERİSİ.

Beyler pc toplama hakkında fazla bilgim yok baştan belirteyim onu. 25-30k arası bi kasa önerir misiniz? toplama olur, özelleştirilmiş hazır sistem olur. gaming gen tr, itopya, incehesap, sinerji, vatan vb. sitelerden olursa daha iyi olur. yanına bide 27 inç kasayla uyumlu monitör yazaranız çok...
Top Bottom