Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Sinerji Lunaspia Sistem Aldım

Bir şey pahalıysa pahalıdır, Türkiyede olman veya Amerikada olman bunu değiştirmez. Sistem fiyatı ederinin gayet üstünde o yüzden evet pahalı bir sistem.
  2. Muammer Beytekin

bu 6700 xt li sistem alınır mı?

Bana kalırsa o fiyatı hak etmiyor.
  3. Muammer Beytekin

25k herrşey dahil pc ? Link Atmayın !

Konuyu şikayet ediyorum çünkü başlıkta zaten 2 tane yazım hatası var. Üstüne link atmayın diyerek konu açıyorsun ne bekliyorsun telepati ile mi ulaştıralım cevapları.
  4. Muammer Beytekin

R5 5600x ve RTX 3070 sistem toplama

Bence pf240 hiç bir 240mm'ye 1000 tl üstü vermek akıl mantık işi değil bence.
  5. Muammer Beytekin

Seasonic FSP'nin de üstünde bir kalitedir.
  6. Muammer Beytekin

Bende demedim ki markaya kötü diyorsun fakat Seasonic gibi dev bir psu üreticisini bilmemen ve bilmiyorum demen ayıp donanım odaklı bir forumda konuşuyoruz çünkü bunu, ayrıca bilmemek değil öğrenmemek ayıptır sende bu firmayı öğrenmiş oldun. Kullanılmama sebebi ise bizim ülke için pahalıya...
  7. Muammer Beytekin

Taş gibi marka Taş gibi psu hocam en ufak sıkıntı çıkarmaz eğer cw gibi üretim kaynaklı hataları yoksa.
  8. Muammer Beytekin

Seasonic firmasını duymadıysan kusura bakma hocam ama bu senin suçun Seasonic benim için psuların babasıdır kralıdır şahıdır bu modeli de gayet iyi sıkıntı çıkaracağını üretim hatalı değil ise hiç ama hiç sanmıyorum.
  9. Muammer Beytekin

PF240 sessiz çalışıyor ekran kartı olarak ise bence Gaming X gayet iyi bunun dışında ssd olsun kasa olsun gayet iyi.
  10. Muammer Beytekin

Bana kalırsa müthiş bir sistem olmuş fakat o anakart o para eder mi işte orasını bilemedim.
  11. Muammer Beytekin

Babamı bu sistemi almaya nasıl ikna edebilirim?

VOK'un bir videosu vardı hatta bir tane daha çekmişti sanırım onu izlet.
  12. Muammer Beytekin

3060Tİ sistem toplama önerisi

O 3060 Tİ kartını almazdım aşırı çirkin duruyor ayrıca 2080 super'den güçlü bir ekran kartına 2 fanlı soğutma çözümü pek iyi değil gibi.
  13. Muammer Beytekin

RX 5700XT VS RTX 2060

2060s rakibi diyip yanlış bilgilendirme yapan sensin.
  14. Muammer Beytekin

RX 5700XT VS RTX 2060

5700 XT al geç.
  15. Muammer Beytekin

RX 5700XT VS RTX 2060

Gücü RTX taşıyacak bir kart değil çünkü 2070 super altı kartlardan çok müthiş bir RTX performans bekleme.
  16. Muammer Beytekin

RX 5700XT VS RTX 2060

Boş fanboyluğa gerek yok rtx açık dlss açık yeni nesil oyunların hiç birini rtx ultra diğer ayarlarda ultra iken oynayamazsın 60 fps olarak kaldı ki 5700 xt 2070 super rakibi bir kart.
  17. Muammer Beytekin

RX 5700XT VS RTX 2060

5700 XT her türlü 2060 ile zaten RTX performansı güzellikten çok kötülük olur senin için.
  18. Muammer Beytekin

Arkadaşlar Açıklamada Verdiğim sistelmlerden hangisini almalıyım

Bütçe belirtirsen daha iyi sistemler önerilebilir.
  19. Muammer Beytekin

Babam için bilgisayar toplama önerisi

Güzel kasa ya rgb sevmiyorsan müthiş hatta.
  20. Muammer Beytekin

Babam için bilgisayar toplama önerisi

Apu yerine 2.el 570 almak daha mantıklı gibi.
Top Bottom