Arama sonuçları: *

1. MuratGH

Hazır sistem bilgisayar alınır mı?

güncel olmayan bir sistem. Daha güncel sistem toplamaya çalış çünkü oyun oynayacağın zaman yada yeni bir oyun çıktığı zaman muhtemelen sorun çıkaracaktır. Bu bilgisayarı kaça alacaksın. Fiyat bilgisinide ekle.
  2. MuratGH

Ryzen 7700 Ekran Kartsız Sistem Uyumu

Colorful sıkıntılı bir anakart çoğunlukla 2 yıldan sonra yazılım güncelleme desteği almıyor. Bir kaça arkadaşım fiyat sebebi ile tercih ettiler şuan değiştirdiler. Biraz daha üstüne koyarak yine b650 tabanlı başka bir anakart tercih et.
  3. MuratGH

Arc a750 pc ye upgrade

bütçen nedir ? parça başına ona göre ayarlama yapmak gerekli
  4. MuratGH

Arc a750 pc ye upgrade

Paranın yettiği parçalardan başla. İşlemciyi apu seçme ekran kartın olacak. Benim sıralamam şöyle olur. 1 kasa power 2 anakart 3 ram 4 ssd 5 ekran kartı 6 işlemci
  5. MuratGH

ilk pc toplamama yardımcı olun

O zamana kadar sürekli takip edip bekle. Aceleye getirme alacağın zamana kadar sabırla bekle derim.
  6. MuratGH

ilk pc toplamama yardımcı olun

Hazır sistem yerine aynı fiyata daha yüksek bir bilgisayar toplayabilirsin. Acelem yok dersen uygun fiyatlı ürünler çıkarılıyor.
  7. MuratGH

ddr5 Geçeceğim için Kasamı satacağım tavsiye bekliyorum

Anakart Asus rog strix b450 f gaming 2 İşlemci Amd 5600g Ram 16*2 8*2 3600mhz toplam 48 gb ekran kartı amd rx 6800 16 gb power cooler master gx750w 80+ bronz m2 ssd msi 390 512 gb 2 adet kasa zalman s4 plus her parçanın 1 sene kadar garantisi var. tüm parçaların kutuları duruyor. Sizce ne...
  8. MuratGH

Sistemimi eleştirmenizi rica ediyorum.

İşlemci 2500 0 alındı. Anakart 1750 2 el 1 yıldan fazla garantisi var ae Ramlar 48 gb 2*8 ve 2*16 toplam 3000 Power 1000 2 el alındı 1.5 yıl garantisi var Kasa 600 3 fanlı rgb M2 ssd 750 lira 2. El 2 yıl garantili Ekran 9000 kartı 2 yıl garantili Geri kalan tutar yıl parası yemek içecek vs.
  9. MuratGH

Sistemimi eleştirmenizi rica ediyorum.

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Sizden ricam bu parça yerine bu olsaydı iyi olurdu veya bu daha uygun olurdu gibi eleştiriler pahalı yada ucuz almışsın gibi fikir tavsiyeler benim için çok önemli. İşlemci AMD Ryzen 5 5600g Anakart Asus rog strix B450 F Gaming ll Ramlar team t-force...
  10. MuratGH

60bin liraya kadar ddr5 kasa tavsiye

Arkadaşlar 60bin bütçe ile tam kasa toplamak istiyorum. Anakart Ekrankartı İşlemci Ramlar Sıvı soğutma Power Kasa M2 ssd Önerilerinizi fiyat performans önerilierini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  11. MuratGH

Çözüldü✓ Pc kaç paraya satabilirim?

Mesela İ3 12100f yazmışsın bunun gibi. Mesela ana kart nedir üstünde ki ram ler nedir markaları nedir. gibi
  12. MuratGH

Çözüldü✓ Pc kaç paraya satabilirim?

Tüm parçalarını net olarak yazar mısın ? Ona göre fiyat belirleyelim.
  13. MuratGH

Leptopdan masaüstüne gecis

10 12bin bandında bir şeylerle takas edebilirsin. Eğer bilgisayar yıpranmışsa 1 2bin daha aşağı çekmek gerekebilir.
  14. MuratGH

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600g için parça önerir misiniz?

Parça parça toplandığında 16500 gibi bir fiyat çıkıyor. Vaktin varsa indirimlerde bu bilgisayarı daha ucuza toplarsın. Çünkü yıl sonunda yeni ram anakart işlemci ekran kartları bilgisayara dahil ne varsa yeni modeller geldsiğinde alt modelleri zoraki olarak indirime girecek. Acelen yok ise...
  15. MuratGH

Eğer doğru ise hemen sipariş et hatta edebileceğin kadar sipariş et. Türkiyede 7500 8000 lira arası kolay alıcı bulursun.
  16. MuratGH

Aynı işlemci benim bilgisayarımda da var. Kasa : https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zalman-s4-plus-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,620354301.html Psu : https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-cooler-master-mwe-750w-mpe-7501-acabw-beu-fiyati,828340123.html Anakart ...
  17. MuratGH

5000 TL bütçeye Anakart, SSD ve Kasa tavsiyesi

m2 SSD https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lrc20z001tg8-exceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html ANAKART https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-tuf-gaming-b450m-plus-ii-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,863677920.html KASA PSU...
  18. MuratGH

Amd Ryzen 5 5600G Yanına Neler Alayım Kasa ve Psu da dahil

Zaten apu olur. 5600 g de 2 gb ekran kartı var işini az çok görür ama en az 4 gb bir ekran kartı şart gibi görünüyor.
  19. MuratGH

5000 TL bütçeye Anakart, SSD ve Kasa tavsiyesi

Kardeşim ne istediğine bağlı olarak değişir tam performans için farklı ortalama dersen farklı fiyatlar çıkar karşına.
  20. MuratGH

Amd Ryzen 5 5600G Yanına Neler Alayım Kasa ve Psu da dahil

Mağazadan alacaklarsa 7000 liraya sistem toplayamaz.
Top Bottom