Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Kasa Fan ışığı yanıp hemen gidiyor.

Kısa devre. Kasadan çıkarıp uzay sistem şeklinde toplayıp çalıştırmayı dene yüksek ihtimal çalışacaktır.
  2. MuratTheFounderOfGariban

Pc mi Satıyorum rx 570 4gb / ryzen 5 5600

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/
  3. MuratTheFounderOfGariban

DDR2 sistemin artıları ve eksileri nedir?

Q9550'yi ddr3'e de koyarsın en azından 8 gb ram takma şansın olur. Düşük bütçe ile bir bilgisayar mı çıkarmaya çalışıyorsun?
  4. MuratTheFounderOfGariban

6500 Tl ye Bu Sistem Alınır mı?

bir ram bir ekran kartı eklediğinde zaten fiyat 8lere gelecek dost. 6 yaparsa alınabilir ama 6500 zor bence
  5. MuratTheFounderOfGariban

6500 Tl ye Bu Sistem Alınır mı?

işlemci dışında güzel bir sistem değil o bile bu fiyat için güzel sadece şahsen ben almam.
  6. MuratTheFounderOfGariban

Sistemimi en iyi nasıl geliştirebilirim?

Şimdilik sadece işlemciyi 5600 yapsan da kafi. DDR5 Geçmek istersen anakart işlemci ram sat 7500f A620 16 gb kombosuyla geçersin en uygun.
  7. MuratTheFounderOfGariban

13K YA DDR5 SİSTEM TOPLAMA

sağ olasın :D
  8. MuratTheFounderOfGariban

niye yav sistemi mi beğenmedin :D 1734669350 5 kya 6600XTler var yav rahat bulur
  9. MuratTheFounderOfGariban

Bunları arkadaşa ben attım zaten
  10. MuratTheFounderOfGariban

Acil PC Topladım Sıkıntı Varmı?

Kötü dostum direk hazır sistem alsana?
  11. MuratTheFounderOfGariban

88 bin TL'ye deger mi

Tek tek toplayabilir
  12. MuratTheFounderOfGariban

88 bin TL'ye deger mi

Şahsen böyle bir sistem toplanıyorsa 5 10 bin fazla verip hakkıyla toplanmalı diye düşünüyorum ATX 3.0 PCle 5.0 bir psu yakışır bu sisteme
  13. MuratTheFounderOfGariban

88 bin TL'ye deger mi

Fiyat parça parça bakınca uygun gibi ama anakart ve soğutma çok düşük kalmamış mı sisteme? Ayrıca PSU da Atx 3.0 ve PCle 5.0 mevcut değil Özellikle 4080 için daha iyi bir psu kullanılmalı diye düşünüyorum.
  14. MuratTheFounderOfGariban

PC TOPLAMAYI NASIL ÖĞRENİRİM ?

Ben öğretirim istiyorsan 1733564283 @Trifact 'ın birkaç videosunu izlemiştim hatta önerilerde bulunmuştum topladığı bir sistem hakkında. Bilgili bir arkadaştır kendisi de.
  15. MuratTheFounderOfGariban

70-75 Arasi sistem tavsiyesi

Tek tek toplamayı düşünür müsün?
  16. MuratTheFounderOfGariban

I5 9400f msi gtx 1660 ti msi b360 anakart 2666 mhz 8gb ram adata su630 240gb ssd

Anakart işlemci değiştir ram 8 ekle devam. SSD'n Kronik sorunlu ama sorun çıkarmadıysa devam edebilirsin.
Geri