Arama sonuçları: *

1. Muri

Sistemim Ne kadar eder?

@Farukteke55 @TİTAN. @AyazAksoy4161 @fgoren @arturo 6600xt arkadaslar yanlis yazmisim kusuruma bakmayin.
  2. Muri

Sistemim Ne kadar eder?

herkese iyi forumlar, sistemimi satiyorum fakat su anki piyasada ne kadar eder bilemiyorum.Sarı siteye ne kadara koymalıyım? Yalnızca ekran kartı, anakartın. Fotoğrafları var. 1681473880 Sistemim: Rx6600xt R5 3600 neo forza 8x16 ram Geil zenith 500 gb ssd Asrock b450 Pro 4 Highpower 600 watt
  3. Muri

Bilgisayarim ne kadar eder?

15 den yukarisi zor yani hocam dogru mudur.
  4. Muri

Bilgisayarim ne kadar eder?

Evet beyler.Masaüstü sevdamiza veda etmek durumundayiz.macbooka geciyorum.Eskisi kadar oyun vesaire oynamiyorum bilgisayardan.Sizce sistemimi ne kadara satabiliriz bir fikrim yok sari site uzerinden.sadece kasa. Sistem temiz ekran karti 5 aylik zaten.
  5. Muri

Kendim topladığım apu sistem nasıl olmuş?

dolara koymak mantikli bir hareket degil bence. al sat yapabilir.
  6. Muri

Kendim topladığım apu sistem nasıl olmuş?

hocam o ana kart olmamis.Asiriya kacmis.Fiyat daha da dusebilir.
  7. Muri

bu fiyata alınır mı beklemelimiyim ?

beklemeyin.alın. fakat bu sistemi değil.arkadaşlar yardımcı olmuş zaten.
  8. Muri

Bilgisayar Toplama Hakkında Birden Fazla Sorularım Var Yardımcı Olur musunuz?

montaj zor bir şey değil video izleyerek yapabilirsiniz kendinizde.kablolama hakkında tek sıkıntı güzel düzgün kablolayabilmeniz onun dışında bi sıkıntı olmaz bağlarsınız.
  9. Muri

DONANİM ARSİVİN YENİ CİKARTTİGİ PCYİ ACAMADİM HELP

psu falan her şey açık mı?
  10. Muri

Devamında hangi parçalar alayım?

bu bütçede intel toplamamalısınız.kasa başarılı bi kasa değil.iadesini yapıp yeni güzel bir amd sistem toplamanızı siddetle tavsiye ederim.
  11. Muri

Ryzen 5 3600+2060 Super Sistemim ne kadar eder?

teşekkürler.
  12. Muri

sadece kasa.diğer bileşenleri ayrı satmayı düşünüyorum.
  13. Muri

sistemimi ne kadara satabilirim? 5*6 aylık sistem. İşlemci: Ryzen 5 3600 Anakart: AsRock B450 Pro4 GPU: Galax Gamer 2060 Super Bellek: NeoForza 3600Mhz Power: HighPower 600Watt SSD: Geil 512GB (Tercih etmeyin) Kasa: Dark Diamond Pro Mesh
  14. Muri

Friday indirimlerini beklemeli miyim?-Pc Önerisi 10k max

psu çöp fiyatı hakkında bi yorum yapamıcam.
  15. Muri

bu model ve genel olarak palit markası güzel markadır.soğutmada cok sorun cıkarmazlar gayet yeterlidir.
  16. Muri

3070 için evet öyle biraz yükselmek gerek.şuanlık 2070superli bişeyler yapabilirsiniz. yapmışsınız zaten.tatlı olmuş. 1605359152 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-2080-super-grp-8gb-256bit-gddr6-861899983/detay
  17. Muri

kasa psuyu zaten değiştir.belkisi olmamalı bu işlerin.
  18. Muri

soğutması falan iyi evet,fakat fiyatı gereksiz o fiyat farkı yerine upgrade yapılması taraftarıyım.
  19. Muri

ekran kartında msi veya rog alınması taraftarı değilim.psu cok kötü.klavye iyi değil.
  20. Muri

mb faizi yükseltir ise dolar dahada düşebilir.Cumhurbaşkanı borsayı canlandıracak açıklamalar yaptı ve dahada düştü zaten.Şuan tamamen laflar ile oynuyor dolar.fakat faiz sabit kalır veya düşer ise doları 10seviyelerinde görmemiz çok muhtemel.tamamen açıklamalara bakıyoruz şuan.
Top Bottom