Arama sonuçları: *

1. NakreS14

almış olduğum sisteme ne yapmam lazım

Önce bir windows kurmalısın, bios dahil sürücü güncellemelerini yapmalısın.
  2. NakreS14

pc toplarken ilk hangi donanımı alıyim

Bilgisayarın en pahalı ve en önemli parçalarından birisi ekran kartıdır. Güncel her ekran kartını güncel popüler her anakarta takarsın ama işlemcilerde anakartlarda öyle olmuyor
  3. NakreS14

HELEN-POWER nasıldır?

Şöyle bir baktım en uygun ondan sonra 16 bin liradan başlıyor 3060 lı hazır sistemler
  4. NakreS14

Alacağım İkinci El Sistem Sizce Nasıl?

Eski bir sistem tek elle tutulur parçası bana göre Asus monitörü
  5. NakreS14

Bilgisayarimi topladim bakar misiniz ? Ho / go ?

Genel olarak evet ama şu tarz şeylerde olabiliyor mesela kasa boyutları itibariyle anakartı desteklemiyor veya anakart alıyor ssd slotu yok m2 ssd alıyor gibi gibi
  6. NakreS14

Şok'a Gelen Gami̇ng Pc (6300)

Tam bir Eba canavarı olmuş
  7. NakreS14

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Reis mekana giriş yapmış.
  8. NakreS14

Sistemim iyi mi sizce

Uyumlu o ekran kartını alma
  9. NakreS14

Sistemim iyi mi sizce

O anakart ile işlemciyi kullanamazsın birbiriyle uyumsuz anakartın amd işlemcin ise intel, ekran kartına gelecek olursak çok kötü haberin olsun. Bu sistemi bu haliyle alma
  10. NakreS14

YENİ PC ALDIM ACİL BAKAR MISINIZ

Windows 10 kullanıyorum Windows 11 e geçmeye üşeniyorum bu sene sonuna doğru geçerim herhalde windows 11 de bir takım sorunlarla karşılaşman mümkün ama ben şimdi 10 a geçeyim 1 sene sonra değiştiririm üşenmem dersen windows 10 a geç.
  11. NakreS14

Elimde az bir para var bu kadara alip yükseltmek mantiklimi

600 liraya anakartı aldın sonra para biriktirmen ne kadar zamanını alacak 1 ay sonra 600 daha biriktirebilecek misin mesela?
  12. NakreS14

Ryzen 5 3600 sisteme anakart önerisi

İkisi uyumlu ama render yapacaksan r7 3700x alman mantıklı ama oyun için alıyorsan r5 5600x seç işlemciyi anakart ise b450 veya b550 bir anakart alabilirsin. Bütçe varsa B550 Tomahawk öneririm yoksa B550 mortar veya A-pro da alabilirsin.
  13. NakreS14

Hangi pc almaliyim ?

1. Olan daha mantikli 2 si arasından
  14. NakreS14

Bu dönemde bilgisayar alınır mı?

3-4 ay sonra fiyatlar en iyi ihtimalle yerinde kalır diye düşünüyorum ben bu zamanda bilgisayar alcak olsam fırsat kovalar ilk fırsatta alırım.
  15. NakreS14

Ryzen 5 1600'lü Sisteme 550W Yeter mi?

Kaliteli bir 500w yeterli olur.
  16. NakreS14

DA'nın yeni fp sistemi cumartesi 🥳

Bekleyenler gözünüz aydın olsun
  17. NakreS14

Hazır sistem mi / Kendi Toplamam mı? (Ekran kartı hariç 6k bütçe)

Kendin toplarsan çok daha pahaliya geldiği için hazır sistem almak şuan daha mantıklı işine yaramayan parçalari ikinci elde satacaksın.
  18. NakreS14

Sistem uyumluluk sorunu yaşamam dimi arkadaşlar ?

O kasa bildiğim kadariyla önü mesh değil çok küçük hava yerleri olması lazım onu değiştirmeni öneririm. İslemcin 1600 AF olan mı düz 1600 mü af alabiliyorsan almışken af al. Ram modelleri hakkında bir bilgim yok. Uyum sorunu yaşamazsın.
  19. NakreS14

Bilgisayarımın satış değeri ne kadar olmalı

6500 TL diye düşünüyorum sahibinden de örnek sistemlerede bakmak lazım
Geri