Arama sonuçları: *

1. NanyaRevB

Çözüldü✓ Hepsiburadaki Hazır sistem alınır mı

63 Bin TL bu sistem için aşırı fazla.
  2. NanyaRevB

BU SİSTEM Alınır mı? ARKADŞLAR ?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-nile-intel-i3-12100f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-43617 Bu sistem fena değil.
  3. NanyaRevB

WTCN-Entry Sistem Nasıldır?

Kesinlikle, işlemcisi güzel. İlerde bir 6600xt veya 6700xt tarzı bir kartla sistem akar gider.
  4. NanyaRevB

Çözüldü✓ F/P Anakart ve RAM önerisi?

Nanya çipler idare eder ama bu bütçede 2. elde daha iyi çipler alınabilir. Benim aldığım değerler cl 14 3666 mhz.
  5. NanyaRevB

Çözüldü✓ Amd Ekran Kayıt Alamıyorum

DDU ile driverı silip tekrar yüklerseniz sorununuz çözülecektir, klasik amd arada böyle şeyler yapıyor maalesef.
  6. NanyaRevB

Sizce hangi seçenek daha mantıklı

Bir apu asla RX6600 olamaz hocam, apu ve rx6600 kullanan biri olarak söylüyorum. Beklemeye değer bence.
  7. NanyaRevB

topladığım sistemde uyumsuzluğu var mı acaba

Bütçeniz ne kadar?
  8. NanyaRevB

Apu uzay sistem toplama

Reklama girer mi bilmiyorum ama ben de Apu işlemci var satılık. Uzay montaj mantıklı, ben de bir süre uzay montaj kullandım gerçekten iyi olabiliyor.
  9. NanyaRevB

2017 Sistem Ekran Kartı Upgrade

Bazen sayılardan daha önemlidir kullanılan teknolojiler. Buyrun test videoları:
  10. NanyaRevB

2017 Sistem Ekran Kartı Upgrade

3050 yerine rx6600 tavsiye ederim. 3060'ın dengi.
  11. NanyaRevB

Rtx mi rx mi? Sizce hangisi

Haklısınız kesinlikle hocam, rx 6600 1080p odaklı diye biraz da öyle demiştim. Aksi bir düşüncem yok.
  12. NanyaRevB

Evet hocam ama bazı durumlarda 3060 önce kalabiliyor diye xt dedim.
  13. NanyaRevB

Bütçe meselesi bence, eğer bütçe varsa Nvidia tercih edilebilir ancak 3060'ın dengi bence rx6600 xt. Yani bu karşılaştırmanın kazananı RX6700 XT olur.
  14. NanyaRevB

5500 tl 2. el sistem toplama

b450 çipset bir anakart ile düşününce zordu, ama a320 ile toparlanırmış.
  15. NanyaRevB

5500 tl 2. el sistem toplama

Monitör dahil biraz zor ancak bence 5 bin tl civarında apu bir kasa toplanabilir veyahutta hazır şekilde alınabilir.
  16. NanyaRevB

Çözüldü✓ Sistem Montajı Hakkında

Merhabalar, Yazılı olarak yazmayı denemek isterdim ama çook uzun sürer. Video özet niteliğinde olacaktır.
  17. NanyaRevB

Sizce bu sistem 9.000TLye alınır mı?

9K 1030 bilemedim bence alınmaz :)
  18. NanyaRevB

Dandik Bilgisayarım yükseltilir mi?

Takılır da işlemci bir tık tırt besleyemez.
  19. NanyaRevB

5600g için anakart önerisi

Arena bilgisayar ile iletişime geçip garanti kapsamında güncelletebilirsin.
  20. NanyaRevB

Rtx 2060 r5 3500x'li sistem alınır mı

Konuyu okurken şunu fark ettim; sanki siz kafaya sistemi koymuşsunuz bizden de övmemizi bekliyor gibi bir tavır içine girmişsiniz. Sorduğunuz soruya gelecek olursak, bence de pahalı. Şahsi düşüncem 10 gün içinde yeni sistemler çıkacaktır. Daha uyguna daha iyi bir sistem alınabilir.
Top Bottom