Arama sonuçları: *

1. NaxX

Q9550 sistem için yükseltme önerisi

anladım bir araştıyım genede uyumlu olması önemli çünkü boşa para vermek istemem 1623103233 Çokta fazla bilgi bulamadım uyumlu değilmi emin olmadan almak pek istemiyorum boşuna para vermek istemiyorum
  2. NaxX

anladım uyumlu olması en önemli şey boşuna para vermek istemem :D
  3. NaxX

ikisi arasında bir fark varmı almışken iyi bir ram alıyımki drop falan yemek istemiyorum
  4. NaxX

Benim fikrim temiz bir ram kullanmak çünkü ramler çok eskidi daha ne zamandan kalma ve 1333 mhz değildi galiba 800lerde mi neydi bios da öyle gözüküyordu
  5. NaxX

https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-4gb-1333mhz-ddr3-ram-kvr1333d3n9-4g-p-BD190054 bunu buldum bundan 2 tane alsam işimi görür gibi zaten kasamda bir 4gb bir tanede 2 gb var 2 kanalada temiz ram takmak istiyorum
  6. NaxX

Sizin önerdiğiniz 8gb ramlik bir link varmı anakartıma hangisi uyumlu ve 2x4 yoksa tek 8gb ram olarak almalımıyım
  7. NaxX

tmmdır bir inceleme yaptım ama bunun yerine ekran kartı ve ram almayı düşünüyorum 8gb ram ve rx460 düşünüyorum önerdiğiniz bir marka varmıdır ram tarafında
  8. NaxX

Xeoan seti derken biraz açabilirmisiniz
  9. NaxX

Merhaba arkadaşlar. Doların artması ile bilgisayar fiyatları da uçtu. Sistemimi upgrade yapmak istiyorum. RAM'dir, işlemcidir, bir ihtimal ekran kartı. Şu an memnunum ekran kartımdan ama sizden parça tavsiyeleri istiyorum. En fazla ise RAM konusunda 16 GB yapma tarafındayım, drop çözmek için...
  10. NaxX

Sistem yükseltme

https://www.itopya.com/teknoqueen-amd-ryzen-5-3500x-Gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-SSD-gaming-bilgisayar/ bu sistemi beğendim saol önerin için
  11. NaxX

Sistem yükseltme

sorun değil
  12. NaxX

Sistem yükseltme

en fazla 5000 günüzmüzdeki oyunları rahat açsın yeter oynadığım ve oynıcam olduğum oyunlar alcağım pcc ile gta5,csgo,valorant,r6,fivem,pubg belki
  13. NaxX

Sistem yükseltme

abicim en iyisi ben yeni pc toplıyım daha iyi
  14. NaxX

Sistem yükseltme

300w dı galiba
  15. NaxX

Sistem yükseltme

hangi rami tavsiye edersiniz bide bu R3 1200AF stok soğutucusu yanında geliyormu
  16. NaxX

Sistem yükseltme

hayır
  17. NaxX

Sistem yükseltme

ama benim ramler galiba ddr3 dü bu anakart ddr4
  18. NaxX

Sistem yükseltme

parçalar güzel şuanki oyunlarda pek sıkıntı çıkarırmı gta5 csgo valorant falan günümüzdeki oyunlarda
  19. NaxX

Sistem yükseltme

evet
  20. NaxX

Sistem yükseltme

sisteme göre belirlicem yani en fazla 700 800 olur yada 1000
Top Bottom