Arama sonuçları: *

1. Newep

Sistem performansı nasıl olur ?

Çok az değil mi 🤔
  2. Newep

Sistem performansı nasıl olur ?

Herkese günaydın güzel forumlar.. Öncelikle paylaşacağım sistem oyun odaklı kullanılacak aşağıda yazan parçaların hepsi elimde özellikle benim işlemci ve ekran kartına sahip olup Pubg oynayan varsa performans sormak istiyorum şimdiden teşekkür ederim. RYZEN 7 5800X GTX 1070 Evga 8Gb 256bit Asus...
  3. Newep

SİSTEM EDERİ NEDİR ?

Vallahi o kadar istemiyorum :)
  4. Newep

SİSTEM EDERİ NEDİR ?

3000₺ Bırakacağım aciliyetim var.. 1638354374 Sanki o şekilde daha bi uzun sürmez mi
  5. Newep

SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM..

Hayır yapmayacağım
  6. Newep

SİSTEM EDERİ NEDİR ?

İŞLEMCİ : Intel i5-9400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci ANAKART : Gigabyte H310M S2V 2.0 Intel H310 2666 MHz DDR4 Soket 1151 SIVI SOĞUTMA : CORSAİR Hydro Series H45 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu RAM (BELLEK) : Corsair Vengeance LPX 8GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram SSD : Gigabyte...
  7. Newep

Teşekkür ederim 🙏🏼
  8. Newep

Güzel bir performans alırım diye düşünüyorum umarım öyle olur ilginize teşekkür ederim 1638349956 Yalnızca m2 ssd eksik onu alamadım yavas yavas :) tesekkurler ilginize sağolun
  9. Newep

Teşekkür ederim şimdilik idare edip ilerleyen zamanlarda yükseltmeyi planlıyorum ama bakalım malum piyasa 🤔
  10. Newep

Genellikle oyun performans açısından sordum net Olarak belirtmediğim için özür dilerim PSU : https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-p750gm-750w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-psu/...
  11. Newep

Herkese iyi forumlar elimde olan parçaların listesini alt tarafa yazacağım nasıl bir performans alırım ne doğru ne yanlış bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.. Şimdide teşekkürler - AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Gtx 1070 8gb 256 bit evga Asus tuf x570-plus anakart...
  12. Newep

Toplama pc aldım bakar mısınız

GAYET İYİ BENCE
Geri