Arama sonuçları: *

1. N

Amd ekran kartlı 30k ya sistem toplama

Bütçem 30k zorlarsam belki 31k olur bu bütçeye Amd ekran kartı almak daha mantıklı olur ddr5 güzel bir sistem önerirsiniz bu hafta almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler
  2. N

35 Bin TL Sistem Toplama

Rtx4060ti iyi bir kart değilmi hocam 1729808820 Atın hocam siz zahmet olmazsa ben bi bakayım
  3. N

35 Bin TL Sistem Toplama

Çok zor 40 a çıkmam
  4. N

35 Bin TL Sistem Toplama

Maksimum bütçem 35k. NVIDIA ekran kartlı, AMD işlemcili bir sistem toplamak istiyorum. Bu bütçeye uygun bir sistem bulmama yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  5. N

12000-13000₺ bilgisayar toplama

Sanirim bunu alicam ikinci el alamam istesemde o yuzden 1000-2000 arttirip alirim bu sistem icin monitor onerebilirmisiniz 1500 tl ile 2000 tl arası
  6. N

Neden alinmaz hocam
  7. N

2. El parcaları bulmak sıkıntı yaratır küçük bir ilde oturuyorum 0 daha iyi olur
  8. N

11 yaşındaki ufak kardeşim benim bilgisayarıma musallat olmaya başladı bende bunun için ona bir sistem toplamaya karar verdim oynadığı oyunlar yüksek sistem gerektirmeyen oyunlar Minecraft valorant GTA tarzı bütçeye monitör dahil değil şimdiden teşekkürler
  9. N

RTX 4070 ti sistem toplama

Şüphem yok şimdiden teşekkürler
  10. N

Evet bütçem 50k parçaların kaliteli olmsaını istiyorum o kadar para veripte 1 2 sene sonra sıkıntı çıkarmasını istemiyorum nede olsa ucuz alan pahalı alır
  11. N

Rtx 4070 ti sistem toplamak istiyorum parçaların markaları ekran kartı anakart falan asus Gigabyte msı gibi markalar olsun işlemci soğutucu psu ram m2 için özel bir markaya gerek yok bilindik ve güvenilir olması yeter ram 32 gb m2 2tb olabilir ddr5 olabilir rgb olması taraftarıyım parçaların...
  12. N

RTX 3080 sistemde hangi yükseltme yapılmalı

Almadım hocam bunun yerine 4070 ti sistem topluyorum
  13. N

RTX 4070 Tİ sistem toplama

Rtx 4070 ti sistem toplamak istiyorum parçaların markaları ekran kartı anakart falan asus Gigabyte msı gibi markalar olsun işlemci soğutucu psu ram m2 için özel bir markaya gerek yok bilindik ve güvenilir olması yeter ram 32 gb m2 2-1tb olabilir ddr5 olabilir rgb olması taraftarıyım parçaların...
  14. N

Topladığım RTX 4070 Tİ SİSTEM nasıl

Merhaba aşağıdaki sistemi topladım ama eksikleri var onları tamamlarsanız sevinirim kasa MSI olabilir bütünlük açısından ama eğer güzel bir model yoksa başka bir markada olabilir sıvı soğutma 240mm yeterli olur mu yoksa 360mm olması daha mı iyi olur yazarsanız sevinirim lütfen bütün parçalar...
  15. N

RTX 4070 Tİ SİSTEM İYİMİ

Onun linkini atarmısınız bildiğim kadarıyla 240mm yeterli oluyor ama ileride işlemci vs değiştirince ısınmaması açısından şimdi 1000 TL daha fazla verilebilit
  16. N

RTX 4070 Tİ SİSTEM İYİMİ

Bu sistem şu haliyle nasıl sıvı soğutma 240mm yeterli olmaz mı hem rgb takıntım var biraz
  17. N

RTX 4070 Tİ SİSTEM İYİMİ

Merhaba Bu sistemi topladım ama eksikleri var onları tamamlarsanız sevinirim kasa MSI olabilir bütünlük açısından ama eğer güzel bir model yoksa başka bir markada olabilir sıvı soğutma 240mm yeterli olur mu yoksa 360mm olması daha mı iyi olur bunun dışında eğer kullandığım parçalarda bir...
  18. N

Topladığım RTX 4070 Tİ SİSTEM NASIL

Ekranlarının markası çok hoşuma gitmedi zaten sistemde kasa sıvı soğutma psu eksik alacağım sistemin kaliteli bir sistem olmasını istiyorum zaten anakart b650m sersisinin en iyisi bence bu hazır sistemi almaktansa kendi istediğim parçalarla almak çok daha mantıklı
  19. N

40k tutuyor
  20. N

Siz tamamlayın yazdımya
Top Bottom