Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yücel

R7 5700x3d mi r5 7500f mi??

Linus tech tips bununla ilgili bir video yaptı onu izlersen aradaki farkları görürsün
  2. Oğuzhan Yücel

Topladığım sistem için tavsiye istiyorum

soğutucu bloğu kullanamabilirsin ne kadar kalın bilmiyorum o yüzden kesin bişi diyemem
  3. Oğuzhan Yücel

Topladığım sistem için tavsiye istiyorum

ssdyi soğutma bloksuz bir model seçin anakartınızda zaten var soğutma kingston furry renegade yada kc3000 2sinden birini tercih edebilirsiniz
  4. Oğuzhan Yücel

Bu parçalar uyumlu mu sipariş geçicem ona göre kötü dediğiniz var mı

amd tarafında bir bilgim yok ama Nvidiada 70 serisi üsterlerde %100 gerekli
  5. Oğuzhan Yücel

Bu parçalar uyumlu mu sipariş geçicem ona göre kötü dediğiniz var mı

Evet ama psu gen 5.0 değil galiba 1729462774 Yani ilerde RTX5000 serisi alacaksanız göz önünde bulundurmanız gereken bir problem bütçe daha var ise msi 850w gold A850GL modeli var ona bakabilirsiniz
  6. Oğuzhan Yücel

7700 XT sistem toplamama yardımcı olun.

soğutucu olarak https://www.gaming.gen.tr/urun/384787/thermalright-peerless-assassin-120-black-tl-c12b-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu öneririm anakart b650 gaming plus tercih edebilirsiniz hazır sistem alacaksanızda b650den aşağı...
  7. Oğuzhan Yücel

2.el Ekran Kartı ile PC toplama

test edip alırsan evet
  8. Oğuzhan Yücel

Yeni Bilgisayarım İçin Görüş

msi mag serisi kasa ve psu kombosu satılıyor 4k civarı en kötü onu tercih edin malum Türkiye'de iki rüzgar esse elektrik kesiliyor
  9. Oğuzhan Yücel

psuya ayırdığın bütçe tam olarak ne
  10. Oğuzhan Yücel

twinmos markasını bilmiyorum o yüzden almakta istemem o fiyata direkt kc3000 alabilirsin bence kc3000 yap ssdini
  11. Oğuzhan Yücel

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum tavsiyeniz ya da yanlış gördüğünüz bir şey var mıdır?

kasanın kendi sitesinden bakarsanız görürsünüz ortada detaylı yazıyor
  12. Oğuzhan Yücel

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum tavsiyeniz ya da yanlış gördüğünüz bir şey var mıdır?

ssd tercihi samsung 990 pro yada kc3000 tercih edilebilir anakart msi b650 gaming plus yaparsan daha güzel olur sıvı soğutma kesinlikle o fiyata değmez artic yada thermalright modellerine bakın birde işlemci 7700x yapılabilir bence
  13. Oğuzhan Yücel

Sistem alacam sistem parçaları değiştirmek eklemek çıkarmak için öneri

PSU kesinlikle değişmeli anakartta isteğe bağlı
  14. Oğuzhan Yücel

20K CİVARI SİSTEM ÖNERİSİ LÜTFEN

yok kinaye olarak demedim gerçekten görmedim hocam yanlış anlamışsın
  15. Oğuzhan Yücel

woooww alınmaz böyle iş mi olur
  16. Oğuzhan Yücel

ekran kartı değil işlemci kutusuz nerede gördün ekran kartının kutusuz olduğunu?
  17. Oğuzhan Yücel

https://www.gaming.gen.tr/urun/534755/enzo-4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu banda bence maks bu sistem daha iyisi zor gelir gibi amd ekran kartlı modellerde vardır ama nvidia varken tercih edilmemeli bence
  18. Oğuzhan Yücel

2.el sistemde işlemci ve ekran kartı minimum ne olmalı?

hocam hikayeli oyun oynacaksanız 5600xt yada 6600 almanızı öneririm bütçeyi az açarasanız rahat edersiniz 3A oyunlarda
  19. Oğuzhan Yücel

2.el sistemde işlemci ve ekran kartı minimum ne olmalı?

ryzen 5 3600 1.5 1.8k felan ve bütçe yeterse 3k 5600xt var kalan anakart psu ram için biraz bütçe daha ayarlarsan güzel sistem olur ama yok ekran kartına 3k veremem dersende ona bir önerim yok 580 felan vardır herhalde 2k bandına
Top Bottom