Arama sonuçları: *

1. O

10k sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşım kasa alıcak fakat bu fiyata ne olur ne biter bilmiyorum sizce bu bütçeye ne bulabilirim parça olarak bilgisayarcı bir tanıdığı 8k ya Ryzen 5 3500x 16gb ram 3200mhz RX580 teklif etmiş RX580 sıfırdı sanırım tam emin değilim anakartı söylemediği için bilmiyorum kasa vesayre...
  2. O

Bu sisteme 500w yeter mi sizce

Risk almaya değmez hocam bence 650w bulmayı deneyin bütceniz az ise
  3. O

Topladığım sistem nasıl

anladım hocam aklımda bulundurucağım teşekkürler bu arada.
  4. O

Topladığım sistem nasıl

Hocam gördüm fakat bu fazla değil mi?
  5. O

Topladığım sistem nasıl

Hayır tabikide hocam ama çoğunlukla valorant oynuyor o anlamda.
  6. O

Topladığım sistem nasıl

Anladım hocam insanlık hali olur böyle. 1745179866 Benimde aklımda o var fakat anakart girişlerinin bazıları boş kalsa sorun olmaz değil mi 24 pin anakart çünkü
  7. O

Topladığım sistem nasıl

Hocam sistem am5
  8. O

Topladığım sistem nasıl

Hocam ileride muhtemelen onuda değiştiririm geliştirme 2-3 seneye o zamana götürsün yeter önerdiğiniz bir model var mıdır?
  9. O

Topladığım sistem nasıl

Hocam yazmamışım ramleride alacağım bi arkadaştan 32gb olacak 9700x bende var kardeşim fps oyunlarını çok oynuyor o yüzden bunu tercih ettim kasa konusunda ise zevk psu konusunda kaldım sadece ne önerirsiniz? 5070 tarafında ise o kadara gerek yok ileride değiştirebilmesi açısından b850 tercih...
  10. O

Topladığım sistem nasıl

Merhaba kardeşime yeni bir sistem alıcağım geçenlerde konu açtmıştım fakat o zaman bütçe kısıtlıydı biraz daha arttırdım şuan nasıl olmuş. Psu tarafında bir bilgim olmadığından bir şey bulamadım bütçe 60k önerilerinizide alabilirim nvidia şart ssd elimde var. Anakart: Msi B850 Gaming Plus Wifi...
  11. O

85 K her şey DAHİL SETUP

hazır sistem olarakta daha iyileri bulunur hocam
  12. O

85 K her şey DAHİL SETUP

Hocam bu fiyata çok daha iyi sistemler toplanabilir.
  13. O

85 K her şey DAHİL SETUP

Kazık hocam alınmaz. 1742837800 Biraz daha bekleyin bilgili kişiler gelicektir hocam :)
  14. O

4070 Super İçin F/P Sistem Önerisi

Aynısını kullanıyorum hocam dediğim gibi bir sorun yaşamadım taş gibi çalışıyor girişleri gayet yeterli.
  15. O

4070 Super İçin F/P Sistem Önerisi

Bende aynı anakartı kullanıyorum fakat bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
  16. O

Rx6650xt Sistemi satıp 5070 Sistem alınır mı??

Olabilir şansınızı deneyin.
  17. O

Evet hocam bot durumu oluyor ama bence şansınızı deneyin belki tutturursunuz.
  18. O

Hocam crushlar bence pek normal değil işlemci ve kartınız yeterli fikir vermek gerekirse acelen yoksa bekle fiyatları belli olsun o zaman konu açıp net bir şey söylenebilir.
  19. O

Hocam ben pek ps taraftarı değilim açık konuşmak gerekirse oyun fiyatları aşırı yüksek ama konsol isterseniz xbox bakabilirsiniz gamepass alıp keyfinize bakabilisiniz ama dediğim gibi sisteminiz kötü değil sizi idare eder ve 5000 serisi bana kalırsa sadece teknoloji bakımından iyi kas güçü...
  20. O

Yani bana kalırsa bu sistem sizi idare eder ama içinize sinmediyse 4070 super li bi sistem bakılabilir işlemciniz nedir?
Geri