Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

(Kampanyalı Hazır sistem Niyetine PC)

Yok ya fark etmiyor 5090 ile 1080p oyun açmıyorsan. Fark etmiyor. DDR5 de CL40 lar falan oooo yüksek şöyle böyle düşükleri tercih edin en stabil CL30 falan furyası dolu. Günlük kullanıcıysan tek derdin oyun oynamaksa hiçbir şey fark etmiyor. Ben ramlerime 5.5-6K para bayıldım. Zaruri masrafmış...
  2. OrkunJJ

Çözüldü✓ ÇOK ÇOK ACİL BU SİSTEM ALINIR MI?

Alınır hocam on numara sistem. Yorumlarda herkes ekran kartını eleştirmiş ama işlemciyi eleştirmemiş. Belki bu bütçe standardında detaylı araştırmayla 9. Nesil 3D işlemci ve 5000 serisi ekran kartlı bir sistem yapılabilir ama bu sistemdeki gibi parça kalitesi en üst seviye olmayacaktır. Upgrade...
  3. OrkunJJ

17kya bu toplama sistem nasildir

Ortalama 7.5'a piyasada bulunabiliyor. 7600 parasının üstüne 1K koyması yetiyor.
  4. OrkunJJ

1080P Edit yapacaksanız 8600G işinizi çok rahat görür. Bu şekilde de mantıklı ama ikinci elden temizini uygun fiyata bulması var, ertesi gün elinde kalıp kalmayacağı garanti değil ve çok eski katlar yüksek elektrik yakıyor.
  5. OrkunJJ

Rica ederim, ancak dediğim gibi yüksek grafik gücü gerektiren render işleri yapacaksanız 8600G işin altından kalkamayabilir. Onun dışında içinde 1030 ile 1050 arasında konumlanan güçte bir iGPU'su mevcut. Sorumluluk size ait, Amazon üzerinden almanızı öneririm. İşinizi görmezse iade etme...
  6. OrkunJJ

İşlem gücünüz önemli burada, 4070 4080 gerektiren sağlam renderlar almayacaksanız mesela bir video kaydını 4K render almayacaksanız basit video editleri ufak tefek şeylerse ekran kartı almanıza zaten gerek yok. 2x16 GB ram ile 8600G alın, ekran kartı bellek ihtiyacını ramden karşılıyor. Çift...
  7. OrkunJJ

7600 ile 8600G nin arasında işlemci performansı olarak dağlar yok ama L3 belleği 7600'ün 8600G'den %100 daha fazla. Önemli bir detay.
  8. OrkunJJ

7600 İşlemci performansı olarak 8600G den daha iyi ancak 8600G nin içerisinde 8 çekirdekli iGPU bulunduğundan oyunlarda vs. çok daha yüksek FPS alabilirsin ekran kartı olmadan. Ufak tefek render işlerin olursa onları da yaptırır sana. 1737832341 Kesinlikle katılıyorum, ekran kartı alınacaksa G...
  9. OrkunJJ

Yani basit video editi yaptırır ama render falan alacaksanız harici ekran kartı almanız lazım. https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-5-8600g.html Bunu alabilirsin bütçene en uygun olanı. Bir çok oyunu 60FPS de oynatıyor. Tavsiyem çift kanal ram kullanman, FPS değerlerin daha da yüksek olur...
  10. OrkunJJ

7600 de dahili grafik birimi var ama 3D işlemciler ya da G serisi işlemcilerdeki gibi güçlü değil.
  11. OrkunJJ

Bilgisayarımda işlemci yükseltmek istiyorum

İkinci elden AM4 anakart ile birlikte işlemci set satıyorlar sistemini güncelleyenler. Sıfır fiyatına göre oldukça cazip fiyata bulunabiliyor iyi araştırma ile. Biraz bakınmanı öneririm. Öneri olarak R5 5500, 5600 lere bakabilirsin. 1737066133 Örnek...
  12. OrkunJJ

Çözüldü✓ 2.el 2070 super ve ryzen 7 5800 3xd 30k alınır mı

Fiyat nedir? Ayrıca başlığa mı yanlış yazdın konu içeriğine mi bilmiyorum ama iki işlemci farklı biri AM4 biri AM5
  13. OrkunJJ

Sistem Güncelleme Önerisi

Yani F/P olarak 5700X3D den başka model yok AM4 de. Şimdilik DDR5 e geçene kadar seni uzun yıllar götürür.
  14. OrkunJJ

Sistem Güncelleme Önerisi

5700X3D alabilirsin. Ramlerini de 2x16GB olarak güncellemeni tavsiye ederim.
  15. OrkunJJ

2 sistem arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız?

Valla DDR4 sistemler zammı yemiş bile. DDR5 ler pek yememiş gibi ucundan göstermişler. Vakit kaybetmeden uygun özelliştirmeyle alınmasını öneririm. Aksi halde 27K dan 30K üzerine fiyatlar fırlayabilir birden.
  16. OrkunJJ

2 sistem arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız?

Pahalı geldi bana, 27K bandında DDR5 sistemler var. https://www.gamegaraj.com/urun/blade-7a/ https://www.gamegaraj.com/urun/vader-5a-rtx-4060/ https://www.gamegaraj.com/urun/dark-5a-rtx-4060/
  17. OrkunJJ

60 Bin TL Bütçen Olsan Bugün Hangi Sistemi Alırdın ?

İşlemci olarak 7900X3D tercih edebilirsin. Şuan enteresan bir şekilde 7800X3D den daha ucuz.
  18. OrkunJJ

5600g - gtx 1080 sistem 12bine alınır mı

Alınmaz, 12 bin bandına RTX 2060 Super li, 3060 lı falan sistem denk düşürürsün illa ki.
  19. OrkunJJ

Bilgisayar Ekran Kartı Olmadan Çalışır mı?

Artısı öyle zaten, BIOS dan kapatıp açabiliyorsun Onboard Graphics i.
Top Bottom