Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ Amd 7700X - Asus 4070ti OC Sistem Topladım. Fikir ve Önerilerinizi İstiyorum.

58k ya 7900x ve 4080 toplarım diyenler bi toplasın nasıl topluyor ikisi zaten 45 bin lira yapıyor
  2. O

Hangi Sistem Daha iyi 50.000-60000₺

Bu bütçede neden ddr5 düşünmüyorsunuz
  3. O

4070 Ti 7700 İkilisi Uyumlu Olur mu ?

2k almalısın
  4. O

İtopya NASA-Eray sistem nasıldır?

Anakart değişebilir , ekran kartı güzel model işlemci fena sayılmaz , kasa da aynı şekilde ssd bence kötü değil üstelik 1tb ekran kartı , kasa Anakart ve psu yükseltilebilir diğer parçalar güzel bence ssd fena sayılmaz üstelik 1 Tb
  5. O

İtopya NASA-Eray sistem nasıldır?

Bu fiyata hertürlü alınır parçalar kaliteli üstelik
  6. O

Gamegaraj hazır sistem

Teşekkürler sipariş verdim 1644404928 Teşekkürler sipariş verdim
  7. O

Gamegaraj hazır sistem

Arkadaşlar hayırlı günler gamegaraj’dan ev arkadaşıma 3060ti hazır sistem aldık içinde i5 11400f stok soğutucu var yeterli gelmedi oyunlarda 80 derecelerde geziyor , sisteme güzel bir kule tipi hava soğutucu almak istiyoruz fakat kasa biraz küçük geldi gözüme aşağıda kasayı ve almak istediğimiz...
  8. O

rtx 3070 sistem alınır mı

anladım hocam hayırlı olsun oyun performansı olarak aralarında çok fark var onu söyleyim
  9. O

Sizin sisteminiz daha kaliteli , oyun amaçlı ise 5600x yapmak daha mantıklı olacaktı ikincisi sistemde soğutucu yok.
  10. O

Ben bu sistemi alacaktım fakat kendim parça parça toplamak istedim biraz daha uyguna geldi ikincisi bu sistemdeki işlemci K serisi Oc desteği sunuyor fakat sistemdeki anakart Oc desteklemiyor , psu da bence bu sistemin gerisinde kalmış diğer bileşenler güzel özellikle ekran kartı iyi soğutması...
Top Bottom