Arama sonuçları: *

1. Ozzyy

İnceHesap Gerçekten Güvenilir mi?

Güvenilir dostum 1000 kişi aldıysa 5 kişisi sorun yaşar genel anlamda.
  2. Ozzyy

İtopya'da kasa alıcam yenı

Merhabalar Rtx 2060 daha güçlü işlemci bi tık düşük kalmış r5 3600`e göre biraz bütçeniz varsa r5 3600 ile değiştirip rtx 2060 olan modelini almanızı tavsiye ederim r5 3500x de sizi üzmez net rtx 2060 tercihimdir.
  3. Ozzyy

BİLGİSAYAR ALDIM SİZCE İYİ Mİ

3500 TL`ye dediğim parçalar alınırdı bu da iyi dert etmenize gerek yok.
  4. Ozzyy

BİLGİSAYAR ALDIM SİZCE İYİ Mİ

Güzel ne kadar verdiniz bilmiyorum ama işlemciyi 12nm r5 1600 önerirdim anakartı da b450 hayırlı olsun.
  5. Ozzyy

Ucuz PC Lütfen

Dostum öncellikle sen kaç yaşındasın konuşmlarına dikkat et pek takılmam ama burda senden yaşça büyükler var tek benim için demiyorum herkese aynı şekil davran tabi yaza daha iyi olabilir ama dolar hiçbir zaman düşmez dolar düşsede faiz artar pek bi farkı olmayacaktır çin şuan malları göndermeye...
  6. Ozzyy

Ucuz PC Lütfen

Artık oyuncu bilgisyarlarının giriş seviyeleri o para dostum malesef :(
  7. Ozzyy

Ucuz PC Lütfen

Dostum bu sistemi alıp ileride yanına 8gb ram ve ssd takviyesi yapabilirsin :https://www.incehesap.com/superior-bronze-webtekno-gaming-pc-fiyati-44963/
  8. Ozzyy

R3 3200g gt 1030 2 gb performans

Dostum oynarsın ama rx570 tak keyfine bak bütçen varsa da dual chanell yaparsın ekstra performas.
  9. Ozzyy

Da-sistem stokları

Sanırım yenilenmiyecek yenilense de o fiyata gelir mi orası tartışılır.
  10. Ozzyy

3600X TOPLAMA P.C

Yayın yaparsın dostum internetin elverişliyse cs low da 350-450 arası alırsın
  11. Ozzyy

Ryzen 5 1600 Sistem alınır mı (2500 TL)

Aynen sistemi yüke bindiriceksin değerlere bakıcaksın sorun yoksa kafana uyarsa alırsın.
  12. Ozzyy

Ryzen 5 1600 Sistem alınır mı (2500 TL)

Alınır test edip alınız.
  13. Ozzyy

HANGİSİ DAHA MANTIKLI ?

r5 1600 AF ise 16 gb ram almak daha iyi olucaktır.
  14. Ozzyy

RX 580 EKRAN KARTI GELİR Mİ ?

Gelir kardeşim tekil olarak stoktan kaldırmışlardır o sisteme ayırmışlardır gelir yani sıkıntı yapma sen.
  15. Ozzyy

Sistem hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum

Kardeşim power içinde 1050 Tl senin power ile kasa zaten 950 tutuyor.
  16. Ozzyy

TAVSİYE | Hepsiburada Legion?

Ekran kartı kargo da zarar görmesin diye onu kutuya koyuyorlar sen takıyorsun bazıları deneme sürümü ile geliyor bazıları freedos incehesap nasıl yolluyor orasını bilmiyorum.
  17. Ozzyy

Sistem hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum

Sistem 10 numara kasa olarak güç kaynağıyla birlikte mb 511 öneririm. https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-mb511-650w-80-rgb-tempered-glass-usb-30-mid-tower-kasa/
  18. Ozzyy

Kardeşim güvenebilirsin ben de alışveriş yaptım daha önce sistemi 12 den önce verirsen aynı gün kargo çıkar bulunduğun konuma göre max 3 günde gelir.
  19. Ozzyy

Kardeşim güvenebilirsin sıkıntı çıkmaz rahat ol sen.
Top Bottom