Arama sonuçları: *

1. PRO45X

₺40.000 Bütçe Parça Önerisi

Teşekkür ediyorum, cihazları yok fiyatına satmak istemiyorum açıkçası ama satış yaparsam ve anakart güncellemesi yaparsam ilgili işlemciye bakacağım. Ekran kartı için araştırma yapacağım, önerin için teşekkürler.
  2. PRO45X

Teşekkür ediyorum, şu anda bu sistem üstüne 5070 düşünüyorum. Stok bulabilirsem ilgili fiyat üstünden, biraz daha bekleyebilmek isterim. Tabii doğum günü de yaklaştığı için, çok fazla vaktimde yok aslında bilmiyorum nasıl ilerlemeliyim iyice kafam karıştı açıkçası..
  3. PRO45X

Teşekkür ediyorum, tuzlu gözüküyor fiyatı ama dikkate alacağım.
  4. PRO45X

Teşekkür ederim, AMD tarafında 4070 SUPER'e rakip aynı fiyat bandında ekran kartlarına bakabilirim. Teşekkür ederim destek olan arkadaşlara.
  5. PRO45X

Maalesef, İzmir'de oturuyorum ve parçalar gerçekten 0 Amazon'dan alınmıştı, Prime kutusunu bile atmadım test ettim. Sonrada öylece kaldı, ikinci el piyasasını da bilmediğim için tecrübe olmadığından satışımda zor olur gibi yine de teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim önerin için bunu...
  6. PRO45X

Kasa ve anakart için değişikliğe gitmek istemiyorum, bu durumda değişiklik yapmam halinde DDR5 hazır sistemlere yönelmem daha mantıklı oluyor aslında elimdeki parçaları da değerlendirmek istiyorum. Elimden çıkaracak kadar vaktim yok.. :(
  7. PRO45X

Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 3200 MHz CL16 Kingston PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD olarak RAM ve SSD almam durumunda bütçeden de hatrı sayılır bir ücret düşmüş oluyor, daha iyi bir seçim olacaksa bu şekilde de tercih edebilirim. Sıvı soğutucu için yanıtın adına teşekkürler, soğutma...
  8. PRO45X

Öncelikle merhaba, kardeşime bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Elimde olan parçaların üstüne eksik parçaları tamamlamak istiyorum. Bu konuda fikir ve bilgilerinizi ihtiyacım var. Elimde olan parçalar: Kasa:MSI Forge 100R Anakart:MSI MAG B550 Bazooka Bu 2 parça elimde 0 olarak mevcut...
Top Bottom