Arama sonuçları: *

1. P

BAŞIMA GELEN VATAN BİLGİSAYAR - UPS KARGO BECERİKSİZLİĞİ

Kasanın suçu değil sadece hocam. Kargolayan adamlar belli kasayla 2 kale maç atmış 15. Golde Bitirip berabere kalınca sinirlenmişler.
  2. P

Ne olmuş kasaya öyle 😳 Benim kasa sizinkinden daha dandik gamepower hocam.
  3. P

Hocam vatan da bilgisayarları kampanya falan olmadıkça aşırı kazık. 1693563891 Hocam kargo şirketleri cidden çok sorumsuz. Üstelik aldığın yere anlaşmalı kargo ile ürünü inceleme için gönderirken sorumluluk kabul etmedikleri bir kağıdı imzalamamızı istiyorlar. İmzaladıktan sonra isterse adam...
  4. P

Umarım paranızı geri alırsınız. Aldığınız sistem kaç TL'ydi?
  5. P

Her şey de elden alınmıyor maalesef 🙁 bazı şeylerin fiyatları internette çok daha uygun kargo şirketlerinin insafına kalmış.
  6. P

UPS kargoda böyle şeyler yaşanmaz normalde 2 3 kere alışveriş yaptım fazla olmayabilir ama çok sıkıntısız sorunsuz ve hızlı bir şekilde getirmişlerdi. Yaşadığınız sorun için tüketici haklarına başvurun okuyunca bende şok oldum güvenim sarsıldı.
  7. P

Max 15k Sadece Kasa 0

O yönden haklısınız hocam. Yinede 2. El almak istemeyen olabiliyor.
  8. P

Max 15k Sadece Kasa 0

Sıfır alınabilir aslında ama 2. El daha mantıklı tabii. Sistemden beklenilen daha önemli.
  9. P

Max 15k Sadece Kasa 0

Fiyatına göre kötü sistemse iyi demenin manası yok hocam 😀 o zaman GT 1030 sistemler ya da ekran kartsız EBA PC denilen sistemler de fiyatına göre makul 😀
  10. P

Max 15k Sadece Kasa 0

Ne güzeli bu fiyat için leş gibi sistem bu parayı vereceğime 2. Elden toplarım çok çok daha iyi. Güzel diyor birde axle ekran kartlı sisteme 😀
  11. P

1070ti Pc 7000TL alınır mı? ?

İşlemci kötü ancak besler diye düşünüyorum (beslemez) bunun dışında çok iyi fiyat. 1070 Ti 1080P performansı 1080'den bile daha iyi. İşlemci darboğaz yaparmış kusura bakmayın.
  12. P

Bilgisayardaki diğer parçalar FPS'i etkiler mi?

Anakartınızın özelliklerine bağlı olarak değişiklik olabilir. Ancak aşırı şekilde bir değişkenlik olacağını sanmıyorum.
  13. P

Çözüldü✓ intel işlemci anakart önerisi rtx 3060 besleyecek

Yaşadığınız sorunu merak ettim. 3 yıldır AMD Ryzen 5 2600X kullanıyorum sistemimde. Hala şuanki ekran kartımda darboğaz bile yapsa sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. İşlemci tarafında AMD'yi daha çok seviyorum ben sizin yaşadığınız sorunu bilemem ama.
  14. P

İşlemciyi yükseltmek Vs Monitörü yükseltmek

Şuan işlemci olarak ne kullanıyorsunuz?
Top Bottom