Arama sonuçları: *

1. PcModum

Ryzen 5 1600 12 nm ve gt 730 2 gb

GT 730 MSI 2 GB DDR3 128 Bit. nedir yaa :) bizim eskiden S3 trio DXGX ile needforspeed oynamaya çalıştığımız gibi uğraşıyorsundur.İşlemci ferrari ekran kartı tospa. Git 2 . el rx570 fln bul al
  2. PcModum

Pc Montajlama Sonrası Sıkıntı!

Şuan bunları bu pc den mi yazıyorsun :=) o zaman ok !
  3. PcModum

Parçalar uyumlu mu?

Bence daha işlemci değiştirmezsin seni baya götürür. Anakarta gerek yok ilerde değiştirsende bios update yaparsın . SSD yi daha büyük al bence .Gerisi yeter. Rx570 i bulabiliyorsan iyi .
  4. PcModum

1. Pc mi 2. Pc mi yardım

kardeş olabildiğince yeni teknoloji almaya çalış gerekirse alma .Bu pc ler yakın zamanda çöp olacak .yani anakartı am4 soket bir amd bulabiliyorsan olur ama bu attıklarında maalesef yok gibi gördüm. o yüzden geleceği karanlık pc modelleri.:(
  5. PcModum

1. Pc mi 2. Pc mi yardım

3. hiçbiri.
  6. PcModum

7000 TL'ye bu sistem alınır mı ?

Ayrıca rx5700 ile değişebilirsin sapphire nin .. ordan da avantajın olur .Arkadaşlar güzel yakalamış yukarıda. bu sıcaklık olayına tek takılan millet biziz heralde. Mühendisler var o o kadar düşünememiş biz dert ediyoruz. izle farkı vermene gerek yok yani
  7. PcModum

7000 TL'ye bu sistem alınır mı ?

Türkiye de ki tüm bilgisyayar parçaları dolar olarak satılıyor aslında ama günlük kur ile çarpılıp fiyat yazıyor siteler. Fiyatının yükselmesi çok normal böyle durumlarda. kasasını düşürebilirsin istersen. Cebinde para kalır. Birde harici hdd alacaksan ssd yi 240 gb ya indir 300 tl ye yakın...
  8. PcModum

Ryzen 5 1600 RX 5500XT Sizce bu pc nasıl

Ne kadar bütçe var onu sormak gerek .Olmuş yada olmamış demeden önce diye düşünüyorum .
Top Bottom