Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

i7 11700K için düşük CL yüksek MHz F/P RAM tavsiyesi

Gule gule kullanin efendim yardimci olabildiysem ne mutlu bana ^^
  2. PurpleWebb

Satıcısı da göndericisi de Amazon US nin kendisi, son 1 stok kalmış. Her türlü Amazon güvencesindesin zaten. Kaçırmamanı öneririm cidden fiyatı vergisi kargosuyla falan çok iyi. Bende bizzat kullanıyorum memnunum. :)
  3. PurpleWebb

Aynı RAM'leri 13600KF ile kullanıyorum kanka stoğu bitmeden fiyatı artmadan yapıştır geç ciddiyim. Son 1 stokmuş. Gümrük vergisi taşıma ücreti cart curt toplam 2800 TL civarı tutuyor...
  4. PurpleWebb

Asus Tuf 7800xt / Galaxy 4070 arasında kararsız kaldım

Yakın zamanda 4070 Süper çıkacak, ben şahsen onu bekler, testlerine bakıp ona göre seçim yapardım.
  5. PurpleWebb

Çözüldü✓ Eski sistemimi Upgrade edeceğim. Önereceğiniz işlemci anakart nedir ?

Buyrun efeniimm :) : https://www.amazon.com.tr/BITFENIX-bilgisayarı-takılmış-denetleyici-sertleştirilmiş/dp/B08LVHVC4C/ref=sr_1_1?crid=2S00J8O6VZE28&keywords=bitfenix%2Bnova%2Bmesh&qid=1704378880&sprefix=bitfenix%2B%2Caps%2C130&sr=8-1&th=1
  6. PurpleWebb

Kasaya internetten baktım biraz eski nesil kasalardan gibi duruyor. Soğutma performansından memnunsanız bir süre daha idare edebilirsiniz. Zaten size önerdiğim anakartta mATX olduğu için kasanıza rahatça uyacaktır. Şimdilik önemli olan parçaları alın, ileride bütçe olduğunda kasayı da...
  7. PurpleWebb

Açıkçası hangisi size daha uyguna geliyorsa onu tercih edebilirsiniz. İkisi de sağlam markanın ürünleri.
  8. PurpleWebb

7600X e fazladan para vermenize gerek yok. 7600 ile arasında sadece MHz farkı var oda çok bişi değil. 16GB Ram alırsanız 7700X almanız mantıklı olabilir. Ama benim şahsi düşüncem hala aynı. Rami 32GB alıp işlemciyi 7600 alıp rahat etmek. İnanın bana dua edersiniz. Tercih sizin. :) 1704376753...
  9. PurpleWebb

7600 hayli hayli yeterli olur içiniz rahat olsun. :) 7600 giriş seviye gibi görünse de bayağı güçlü bir işlemci. Uzun süre sizi taşır merak etmeyin. :)
  10. PurpleWebb

Bide zaten AMD, AM5 soketi 4-5 yıl destekleyecek resmi olarak açıklamıştı. İleride bütçe müsait olduğunda daha iyi işlemci alıp takabilir. Hem anakart hem ram tarafına da masraf etmemiş olur, tüm parayı rahatça işlemciye verebilir. Atıyorum gidip 8800X3D falan alabilir ilerde yani. :)))
  11. PurpleWebb

Yani olabilir, kendi tercihi. Ama ben şahsen 7600 alıp RAMİ 32 tercih ederdim ki RAM tarafında uzun süre sorun yaşamayayım. Malum artık yavaştan 16GB RAM ler de yetmemeye başladı. Özellikle yeni nesil oyun ve yazılımlarda hafiften sorular çıkarabiliyor. :)
  12. PurpleWebb

İşlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7600-alti-cekirdek-3-80-ghz-fiyati,247422653.html Anakart: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html RAM: Bütçe yeterse...
  13. PurpleWebb

Arkadaşlar Hayırlı Olsun Alırım 🙏☺️

Hayırlı olsun güle güle kullanın mis gibi sistem. :)
  14. PurpleWebb

40k bütçeyle sistem toplama önerisi

Anladığım kadarıyla siz sistemi kendi elinizle toplayıp uğraşmak istiyorsunuz inatla parça parça tavsiye istediğinize göre. Kendi sistemini kendi elinizle tek tek toplayıp kurmanın zevki de başka oluyor, bilirim. Saygı duyarım. :) Neyse, şu an iş yerindeyim, akşam eve geçtiğimde sıfır ve ikinci...
  15. PurpleWebb

Neden her şeyiyle sıfır ve bu sistemden daha iyi, geleceğe dönük DDR5 sistem almak varken bu yola başvurmak istersiniz? Sadece sebebini merak ediyorum hocam. Kaldı ki size linkini verdiğim sistemde 240mm sıvı soğutmada var. Sadece 300 TL farkla PSU yu 750W a yükseltip direk alsanız hem sizin...
  16. PurpleWebb

Aşağıdan 300 TL farkla PSU yu 750W a upgrade edip alabilirsin. https://www.gaming.gen.tr/urun/386043/pc-hocasi-gg-7-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  17. PurpleWebb

7900xtx mi 4070 mi ?

Bu karşılaştırmada kesinlikle 7900XTX öneririm. 7900XTX in rakibi 4070 değil 4080 dir. Yeni gelecek FSR3 ve Frame Generation ile birlikte sizi kimi oyunlarda 4k çözünürlükte, kimi oyunlarda ise 2k da uzun süre idare edecektir. 1704180564 Ayrıca VRAM avantajı da var onu da göz ardı etmemek gerek.
  18. PurpleWebb

Toplama Sistem Sapphire Pulse Radeon RX 7700 XT

Bunu görmemişim evet bu bütçelere çıkılabiliyorsa bu da tercih edilebilir.
  19. PurpleWebb

Toplama Sistem Sapphire Pulse Radeon RX 7700 XT

Yükseltme seçeneklerinden anakartı B650M-K ve PSU'yu 750W a yükselttiğinizde toplam 34.819,26 ₺ ediyor. Ayrıca parçaların marka ve ürün kalitesi, sizin seçtiklerinize nazaran biraz daha iyi. Buna bakabilirsiniz...
Top Bottom